asdfgh123: ” Ne kupujte dionice koje drugi reklamiraju jer je očito da su oni na strani prodaje. Ali dugoročno, ADRS se čini povoljno za kupovinu. ” Nakon što je sve palo u prosjeku 45-55 % na ovim razinama dugoročno je sve povoljno. Tu ne bi trebalo biti dileme uopće.
ne bas sve, neka sranja su i sad preskupa
Promet i nije neki…27 milja…
Prvi sat 27.
U slijedećih pola sata oko 5.
Zanos se malo ispuhao.HT će to držati gore još danas , ali još uvijek je moguće da ćemo sutra zaroniti.
Iako , nisam više toliki pesimist.
ne bas sve, neka sranja su i sad preskupa
vidite da se slažemo u nečemu kolega
promet je po meni iznimno jako i čak pokazuje znakove jačanja
vipy: ” ne bas sve, neka sranja su i sad preskupa ” vidite da se slažemo u nečemu kolega promet je po meni iznimno jako i čak pokazuje znakove jačanja
samo ti ne znas izracunati [bye]
Što ja ne znam računati?
Što ja ne znam računati?
koliko vrijedi firma/dionica
Na HT danas ulaze spekulanti koji svi racunjau da ce se sutra iskrcati “odmah u 10.00” a iskrcavaju se veliki koji ce sutra kupovati po 285. Naravno ovi koji racunaju da ce se sutra iskrcati u 10.00 i uzeti dividendu i zaraditi na dionici mora da imaju brata ili oca brokera u protivnom ce ostati zarobljeni. Nemam pojma tko ce kupovati sutra HT osim institucionalnih a nisam siguran da ce se oni bas visoko postaviti na kupnji. [cool]
vipy vs valentine = ohladite malo ili preselite raspravu na privatne poruke, ovo je tema komentari trgovanja NHF
Sve je to divno i krasno ali je promet mali,mali! Neće ni blizu 100mil.
još da nema HT-a
a što će biti sutra[sad]
Na HT danas ulaze spekulanti koji svi racunjau da ce se sutra iskrcati “odmah u 10.00” a iskrcavaju se veliki koji ce sutra kupovati po 285. Naravno ovi koji racunaju da ce se sutra iskrcati u 10.00 i uzeti dividendu i zaraditi na dionici mora da imaju brata ili oca brokera u protivnom ce ostati zarobljeni. Nemam pojma tko ce kupovati sutra HT osim institucionalnih a nisam siguran da ce se oni bas visoko postaviti na kupnji. [cool]
ak mi ga prodas za 285 ja ti sutra kupim HT