ne znam što se veselite tim blokadama jer nikad ne znaš gdje neprijatelj vreba.[thumbsup]
da nebi ovo bio bull trap u režiji odredjenih fondova kojima je cash jako potreban…
na kraju idućeg tjedna će neke stvari biti jasnije, a do tada bi savjetovao suzdržanost ( IMHO)..
[cool]
Ivek kupuje, nema ga ni u talonu. Ja nisam ništa uspio kupiti a sad neću jer bilo što , što imam u planu stjerao bi u blokadu.
a cijena bi krenula dolje
Danas se još rješavamo callova od prekjučer ( pojedine brokerske kuče ), krenulo po meni iznad očekivanja. Ako završimo danas u plusu….[thumbsup][thumbsup]
pa kak iznad ocekivanja?
bilo je jasno da ce se to dogoditi!
meni bi bilo draze da blokade nisu na tako malim prometima, ali i ovo nije lose! [thumbsup]
ne znam što se veselite tim blokadama jer nikad ne znaš gdje neprijatelj vreba.[thumbsup]
Neprijatelji su nam samo dio call-ova od prekjučer, a oni se riješavaju kao što vidimo.
Sutra toga očigledno više neće biti.
Konačno.[thumbsup]
TheStyx:
”
zasto su jucer fondovi tolko pali?
“???[shocked]
Obračun cijena od dan prije.
Prva dionica po asku i INGR je u blokadi.
najbolje da blokiraju pa smo mirni
Hypo analitičari: Končar ima potencijala za rast
nemogu vejovati kakao ovi analitičari iz dotične banka na svakom predahu paanju crobexa pojave se za velikim pričama o likvidnijim dionica ma kako one imaju poencijal rasta , iz samo jednog razloga da lakše sa što je manja mogućeg minusa izađu van.