Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da … SAMO što je BELJE trenutno veliko špekuliranje, a manje sigurno investiranje, za godinu dana će belje biti sigurno investiranje, a do tada je i dalje samo špekuliranje…belje je jako snažno povuklo… svi znamo zbvog čega, ili bolje rećeno koga….

Gospodo, ja bih vam savjetovao da se više bavite investiranjem a manje špekuliranjem. Od špekuliranja se malo tko obogatio ( osim brokerskih kuća ). Kupite pravu dionicu i držite je barem tri četiri godine. Onda ćete vidjeti rezultate. Evo uzmite na primjer Belje. Oni koji su ušli na 30 do 50 kuna su već zaradili silne novce, ali nemojte misliti da je ovih 280,00 kuna kraj potencijalu Belja. Belje je jedna od sigurnijih dionica na naešem tržištu ( samo je treba držati dvije tri godine a ne dva tri tjedna ili mjeseca ).

Nova godina je ocekivano krenula sa rastom, prvenstveno zbog fondova koji zele dici prinose u 2007 na nekakvih 10ak % kako bi nastavlili provlaciti svježi kapital prije neizbježne korekcije.

Nemojmo zaboraviti da fondovi ne žive od rasta dionica nego od priljeva casha

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ovaj tjedan DDJM 12,15 % gore, a PTKM 8,7 % gore.Pošto mi te dve zauzimajo dobrih 85% portfelja, ja sam veoma zadovoljan. Nadajmo se sličnom rastu i drugi tjedan.[smiley2]

Zato si i stavio nick optimist. Slijedeći tjedan si u minusu. Kako god okreneš.

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Kako sad svi o Belju misle super, do jučer su ga mrzili i pljuvali?

Kako tko. Meni je prek 25% porfelja u BLJE i nemam ga namjeru prodavat bar dok ne dosegne cetveroznamenkastu cijenu. Spekulativnom investiranju jos nisam dorastao ni znanjem ni financijski.

Teško ostvarivo, teško.Idemo mi polako prema targetu….
[smiley2]

…i ja mislim da ima DDJM perspektive…..kolega baričević-možete reći razlog zašto bi DDJM pala?

trčanje je zakon :)

…i ja mislim da ima DDJM perspektive…..kolega baričević-možete reći razlog zašto bi DDJM pala?

Ha,ha, Pa ne uzimaš valjda bljedoliki ozbiljno našeg mbaricevica, on je naš dežurni kritičar. Znaš ono Borut, kad su rimski vojskovođe ulazile triumfalno u Rim ovjenčani slavom i cvijećem, dok su im mase klicale i slavile ih poput bogova, onda su uvijek imali uza se roba koji bi govorio vojskovođi: ti si samo čovjek, ti si samo čovjek.
Eto to je uloga našeg mbaricevica, hi,hi,hi i dobro mu ide, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

– daj savjetuj nas s kojima smo u plusu ili da oročimo lovu ?
– obožavam sve koji su na strani istine.
Pozdrav !

Prodajte sve osim INDG.

Naročito savjetujem bijeg iz PTKM.

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Prodajte sve osim INDG. Naročito savjetujem bijeg iz PTKM.

– a što kažeš na trećeg gubitaša DDJH.
– biti će nešto od tih gubitaša dosta su interesantni.

Prodajte sve osim INDG. Naročito savjetujem bijeg iz PTKM.

Barićeviću je li se vi ovo šalite?
Ili ste pila naopako
Na drugim mjestima o INDG pišete da je to katastrofa i da će nastati bežanija a kolegici Ivani savjetujete da proda sve osim INDG.

New Report

Close