Ljudi jedan ozbiljan čovjek mi kaže da u Hrvatskoj ima oko 500 miliona margina, a da ih nije puklo više od 200 m. Zna li netko nešto više o tome?
danas su lagano prestali rušit tako da ekipa koja izlazi iz HT uleti fino u dionice misleći kako smo dotakli dno, a onda bi se opet mogao dogoditi pokolj,
nadam se da haluciniram[shocked][shocked][shocked][shocked]
A, ne… ekipa koja izlazi iz HT-a, koja je gledala pokolj do sada, a koji nije dotakao u toj mjeri HT kao ostale ceka u cashu… ceka novi masakr i upad za džaba…
P.S. a onda je svizac zamotao cokoladu…
svak laje po mirovinskim fondovima a ja im skidam kapu i čestitam jer su napravili pravi posao znaju da rade naravno sve je prija bilo dogovoreno
pa kaj je tebi, pa nebudu mirovinski zaradili, već banka
oni samo moraju biti lagano u plusiću tak da im niko nebre ništ prigovoriti(čak ni to ne moraju jer očito da ih nitko ne regulira kak treba), sve ostalo zarađeno od špekulacija guta banka
sampras:
”
ivek123
Cudno da i mene nisu zblokali. The rest is history.
Velika greška moderatora, mislim da moderator radi dobar posao ali ovdje je grdno pogriješio.
”
Evo nam fondovskog potrcka i jednog od onih iz prethodnih postova……[lol] [lol] [lol] [lol]
Šta si ti sad htio napisati vidi se da gubiš razum.
Pr
Stojić navodi da je do jučerašnje korekcije došlo ponajprije pod utjecajem margin callova; ali su sada stvoreni i dobri uvjeti za kupnju na nekoliko razina, pa se tako Crobex spustio nadomak donje granice Bollinger banda, RSI (Relative Strenght Index) pao je ispod 20 i zatvorio se opadajući klin.
Rekao je i kako je još prerano da se govori o prekidu silaznog trenda, ali se svakako može reći da je došlo do predaha.
MISLIM TKO JOŠ UOPĆE OVOG LIKA MOŽE DOŽIVLJAVATI OZBILJNO?!
KAO ŠTO KOLEGA REČE: SVAKI PUTA, AL SVAKI PUTA JE OBRNUTO OD ONOG ŠTO KAŽE!
DE PROČITAJTE OVO ŠTO VELI SAD: ‘STVORILE SU SE PRETPOSTAVKE ZA KUPNJU… AL RANO JE DA SE GOVORI O PREKIDU SILAZNOG TRENDA!’
TO JE OTPRILIKE KO DA NA PROGNOZI VELE: ‘DRAGI GLEDATELJI, SUTRA ĆE BITI OBLAČNO S KIŠOM, AL MOŽDA BUDE I SUNCA. AK BUDE KIŠE PONESITE KIŠOBRAN, AK BUDE SUNCE, ONDA U KRATKIM RUKAVIMA!’
NEKI DAN JE REKAO DA JE TARGET ZA ADRIS 517 KN… ONDA ‘KUPUJTE DALEKOVOD’… A NAKON TOGA ROOOOOONJAAAAAAAAAAAAAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA….
ISTO TAKO KOMENTIRA I ONAJ PETKOM U POSLOVNOM KLUBU.
AK NIJE PROZA ONDA JE RECITACIJA….. A MOŽDA SU I U ŠUMI….
DANAS SU MARGINI, JUČER JE BIO DOW JONES, PREKJUČER JE KRIZA U CIJELOJ REGIJI, PROŠLI TJEDAN JE KOSOVO, U ČETVRTAK PRETPROŠLOG TJEDNA JE BILA NAFTA…
A ONO RONI LI RONI…
BILO BI ZANIMLJIVO IZANALIZIRAT INTERVIEWE SVIH TIH NAVLAKAČA TAM NEGDJE OD 7-12 MJESECA 2007 … ŠTO LI SU TADA PJEVALI?! JEL IKOJI SPOMENUO, MAKAR UPOZORIO (MOŽE I ZAKUKULJENO): ‘LJUDI, OHANITE MALO…. OPASNO JE… ‘
TOLIKO O NEOVISNOSTI TELEVIZIJSKIH KOMENTATORA.
OVE GLASNOGOVORNIKE FONDOVA NEĆU NI SPOMINJATI…. *** obrisnao ***
blow: ” zgubidan10: ” caccone: ” http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e7f81f20-bbe9-488d-ab55-715d4e4f6018&open=sec fino stivo….vrlo vjerojatno….[thumbsup] ” Nije bez veze. Ako će se o tome šutjeti biti će “bilo pa prošlo”. Popušili smo lovu i zar opet treba proći ko privatizacija? Ko je jamio, jamio je? ” Ma sve je to fino umrezeno. Covjece, Lukovic prodao kod ATH po cudnim cijenama, uprava INGR se istovara pred oluju, svi su oni ljudi moji znali sto ce se dogoditi. Ja u takve firme ne ulazim niti pod razno. Sve krimos do krimosa a ja kao da ulazem pare kod njih. Ma forget.
MA SVI SU ZNALI…
NA PBZ-U SE UPRAVA ISTOVARILA U DRUGOJ POLOVICI 2007.
NA ATLANTSKOJ TAKOĐER.
NA INGRI TAKOĐER
NA ZABI TAKOĐER…
NEMA GREŠKE!!
SVE ŠTO JE TREBALO JE SAMO PRATITI ISTOVARE DIREKTORA…. A NE SLUŠATI STOJIĆA I OSTALE NAVLAKAČE…
SVAK SAM KROJI SVOJU SUDBINU….
svak laje po mirovinskim fondovima a ja im skidam kapu i čestitam jer su napravili pravi posao znaju da rade naravno sve je prija bilo dogovoreno
Zanimljivo. Ajde da se nas nekoliko ovdje dogovorimo, uzmemo novac i napravimo isto. Nakon mjesec dana jedino što bi vidjeli bilo bi možda sunce ujutro do 8, zatim rešetke cijeli dan, ond obavezno mrak, i tako nekioliko godina. Naravno tu bi bili i obilni obroci obogaćeni “dječjim radostima”….., ali to je nekima dozvoljeno, samo nitko ne razmišlja da narod financira svaku državu, pa tako i našu. A kad je narod bogat i država je , a dok god se dopuštaju ovakve stvari to je put prema uništavanju naroda (čitaj prijevara), a tko će onda puniti proračun, neće valjda političari sami… pa i oni žive od naroda.
ajmo revoluciju neku pred bankama il štrajk složit!
novoselca na lomaču, a možemo i jednog po jednog nakon njega tražit!
paš vidjet crobex na 16 000 za 3 dana! [lol]
A NE SLUŠATI STOJIĆA I OSTALE NAVLAKAČE…
Tko je slusao Stojica ne zasluzuje nista drugo nego giljotinu. Covjek svojom pojavom i govornim sposobnostima (a kamoli cime drugim) definitivno uljeva maksimalno povjerenje kod ulagaca. Ja kada ga vidim odmah bi digao 5 margina i zalozio sve nekretnine. Time vise sto dolazi iz internacionalno priznate crime story organizacije. Pa covjece cijelu upravu im sude u Austriji kakvi onda mogu biti zaposlenici. Uopce ne kuzim tko bi poslovao s njima osim Zagija i slicnih. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Salim se naravno.
Ljudi jedan ozbiljan čovjek mi kaže da u Hrvatskoj ima oko 500 miliona margina, a da ih nije puklo više od 200 m. Zna li netko nešto više o tome?
500.000.000 margina: 4.500.000 Hrvata= 111,111111111[lol]
blow:
”
zgubidan10:
”
caccone:
”
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e7f81f20-bbe9-488d-ab55-715d4e4f6018&open=sec
fino stivo….vrlo vjerojatno….[thumbsup]
”
Nije bez veze. Ako će se o tome šutjeti biti će “bilo pa prošlo”. Popušili smo lovu i zar opet treba proći ko privatizacija? Ko je jamio, jamio je?
”
Ma sve je to fino umrezeno. Covjece, Lukovic prodao kod ATH po cudnim cijenama, uprava INGR se istovara pred oluju, svi su oni ljudi moji znali sto ce se dogoditi. Ja u takve firme ne ulazim niti pod razno. Sve krimos do krimosa a ja kao da ulazem pare kod njih. Ma forget.
Ima toga na cijelom planetu, na žalost. Al kod nas su pretjerali. Ili nas smatraju najvećim budalama.