Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]Što smo danas tržili ?[/color]

moš’ mislit [smiley2]

199,99 46 10:18:37
199,98 100 10:18:37
198,00 22 10:09:54
199,99 183 10:09:20
199,99 21 10:09:11
199,95 49 10:09:11

ove bi išle u kategoriju jeftino

13,5 mil kn prošlo na THNK!!!
evo vam trenutno najjaćeg i najperspektivnijeg građevinara…sada ću biti malo bezobrazan pa ću vam kao kolega cayman reći:
dok vi kupujete INDG, oni vašim novcem kupuju THNK [smiley1]

ne beholderu, oni njihovim novcem kupuju puno dionica, između ostalih LLRB, LRH, VART, DDJH, HIMR, ISTT, KORF itd….ovih dana jednostavno sve raste.

ne beholderu, oni njihovim novcem kupuju puno dionica, između ostalih LLRB, LRH, VART, DDJH, HIMR, ISTT, KORF itd….ovih dana jednostavno sve raste.

Kolega krokodil kako znaš da kupuju ove dionice što si naveo?
Čuo si tako ili ..?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

13,5 mil kn prošlo na THNK!!! evo vam trenutno najjaćeg i najperspektivnijeg građevinara…sada ću biti malo bezobrazan pa ću vam kao kolega cayman reći: dok vi kupujete INDG, oni vašim novcem kupuju THNK [smiley1]

Kolega , ja se ipak ne bih složio , da je THNK najperspektivniji građevinar , pogledajte malo perspektivu I N G R E , na temi. Jasno ko dan.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hej ekipa, evo i mene nakon sto godina na forumu. Kako vam stoje favoriti. Čini mi se da je ove godine dobro krenulo. Meni odlično stoji portfelj. Već sam u plusu 22%. Nije loše za srednješkolca koji ne prati ni mostich, ni Atm. Samo svaki treći dan pitam staroga kakvo je stanje.
Pozdrav[smiley2]

[b]If you work for a living whay do you kill your self working ??[/b]

plavi, znaš koji tip ljudi vozi hondu…ajde, odi malo van da se smiriš. sad si ljut što sam ti napisao bolnu istinu o ingri, što ne znači i dalje da nećeš zaraditi pa se okani mene i suvišnih komentara.

Znam ja kako je tebi kolega krokodil , dok smo mi zarađivali ti si bio S T R A ŠA LJ E N u Loli Ribaru.
Znam da ti nije teško, nadam se da dolazi bolji dani. Pa neće valjda Lola kao Terrafirma3 godine na istoj cijeni.
Ali i to je bolje nego pad.
I pravac je bolji od kose krivulje – nadolje.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi, znaš koji tip ljudi vozi hondu…ajde, odi malo van da se smiriš. sad si ljut što sam ti napisao bolnu istinu o ingri, što ne znači i dalje da nećeš zaraditi pa se okani mene i suvišnih komentara.

Kad čitam vas dvoje suze mi same idu na oči.

Našla se dva vrhunska investitora pred istinom.

Bolje se prebacite u fondove, jer nekako mi se čini da vam baš i ne ide dobro.

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Gospodo, ja bih vam savjetovao da se više bavite investiranjem a manje špekuliranjem. Od špekuliranja se malo tko obogatio ( osim brokerskih kuća ). Kupite pravu dionicu i držite je barem tri četiri godine. Onda ćete vidjeti rezultate. Evo uzmite na primjer Belje. Oni koji su ušli na 30 do 50 kuna su već zaradili silne novce, ali nemojte misliti da je ovih 280,00 kuna kraj potencijalu Belja. Belje je jedna od sigurnijih dionica na naešem tržištu ( samo je treba držati dvije tri godine a ne dva tri tjedna ili mjeseca ).

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Kako sad svi o Belju misle super, do jučer su ga mrzili i pljuvali?

ja sam uvijek mislio sve najbolje o belju[smiley2]

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close