Inace, i kinezi zazivaju vladu da ih spasi: http://www.marketwatch.com/news/story/frustrated-chinese-investors-hope-vain/story.aspx?guid=%7B3C72D2E9%2DE9BC%2D43FB%2D97BA%2D261701D15D96%7D&dist=hplatest “Chinese investors wait in vain for government help Focused on inflation, financial authorities resist calls to cut trading taxes By Moming Zhou, MarketWatch Last update: 6:36 p.m. EDT April 14, 2008 PrintPrint EmailE-mail Subscribe to RSSRSS DisableDisable Live Quotes SAN FRANCISCO (MarketWatch) — Frustrated mainland Chinese investors, who have watched the country’s main stock market in Shanghai plummet more than 40% since October, have been wondering when their typically hands-on government will move to reverse the fall. ”
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=401722&postcount=38146
znači zbilja smo u točki 10
možda on može nabacit jedan komentar
A vis opet SLK, kako “okrutni” kapitalisti ameri vade svoju bracu bankare iz gov..a.
O tempora, o mores.
como tempera…
Heh, dobra fora.
10 – 11. Jučer i petak je bila točka 11.
Naravno, zbog širine ekrana, ovaj drugi dio parabole je malo preuzak, ipak će biti polegnutiji. [wink]
A vis opet SLK, kako “okrutni” kapitalisti ameri vade svoju bracu bankare iz gov..a.
O tempora, o mores.
Jep.
U to ime, evo još jedne druk-pressice sutra:
ZAGREB – Predstavnici T-Hrvatskog telekoma i Hrvatskih šuma predstavit će zajednički ekološki projekt “Zelene komunikacije”. (11,00 sati, T-HT, Savska 32)
deimos:
”
O tempora, o mores.
”
Jep.
U to ime, evo još jedne druk-pressice sutra:
ZAGREB – Predstavnici T-Hrvatskog telekoma i Hrvatskih šuma predstavit će zajednički ekološki projekt “Zelene komunikacije”. (11,00 sati, T-HT, Savska 32)
Samo nije odmah jasno na sto ti drukaju? Da prodam ili da kupim?
Duser: ” http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=401722&postcount=38146 znači zbilja smo u točki 10 ” Heh, dobra fora. 10 – 11. Jučer i petak je bila točka 11. Naravno, zbog širine ekrana, ovaj drugi dio parabole je malo preuzak, ipak će biti polegnutiji. [wink]
Dobra!
Vidim da je slovenac nacrto al mi nekak liči na Istru.
deimos:
”
”
ap ap
(finger)
SLK:
”
deimos:
”
”
ap ap
”
(finger)
[lol] [thumbsup]
E moji upravitelji mirovinskih fondova, kako je spavati noću, kad znate da ste nas 100000 doslovce pokrali?
Budi siguran da spavaju odlicno i sa osmjehom na licu. Koji OMF je stvarno nas? Niti jedan. Ili Austrija ili ITalija. Ja se slazem da je ovo vrlo prljav posao. Privatizacija iz 1991 na rafiniraniji nacin. Umjesani su svi. Fond manageri OMF-ova su samo odradili ono sto su im nalozili njihovi sefovi iz Beca, Rima, Milana uz amen ovih nasih od gore. Za to su dobili bonuse i promaknuca. Da li ih ja zbog toga krivim? Ne, da nije Pero onda bi to napravio Marko. Mi Hrvati smo uvijek bili dobri vazali.
Ante Samodol tu glumi gljivu i svaljuje na novinare i male ulagace. Ajde sto ste orobili ljude (mene niste, smrad namirisem izdaleka), ali jos im sada uvaljivati krivnju to je stvarno van granica dobrog ukusa. Inace taj model da vas s@ebu pa vam jos objasne da ste vi krivi je jedna od elementarnih stvari koja se uci u velikim korporacijama – odnosno managementu u velikim korporacijama. Razlog je da kada otpustaju ljude moraju ih uvjeriti da otkaz dobivaju zato jer su sami krivi kako ne bi dizali tuzbe. Perfidno zar ne. Takvu obuku je prosao i ovaj nas vazalski kadar.
Boriti se protiv toga ne mozemo. Ali mozemo probati provaliti sistem pa pratiti. IMHO