Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pišite prijave hanfi ,uskoku, i to urudžbirano dat u medije.

NEMA PREDAJE

SLK:

_Mrzljak_: ” [color=Magenta] A ona press konferencija od petka je katastrofa i komedija ; Hrvojka ima na prezentacijskom screenu/platnu graf crobexa i objašnjava pojmove; da je to formacija klina i da index ne bi trebao ispod 3000 – 3100 bodova (!??) svaka čast to je analiza .. i to fundamentalna .. a Hrvojka ima odlične analize npr. INGR-a na 70.000 fer vrijednost (inače taj članak od Tomislava Petrova u kojme je bila target cijena Stojića je Dopunjen ovih dana i izbrisana je ta cijena do 70.000 kuna ; znači neko se zabrinuo uplašio) i svaki puta kad je hypo izašao sa nekom analizom uz savjet buy ili hold dogodio se njihov masivni iskrcaj na istoj dionici ; ali svaki puta ; i to nije “navlakuša” po Hanfi ; tu je sve regularno ?.. toliko o analitikantima i analitičarima A onaj neki drugi lik objašnjava da dioničari trebaju “prestati gubiti” tj, neka prodaju svoje dionice (!?) Mislim ta presica je bila nagovor za prodaju onih preostali ljudi koji vjeruju u svoje dionice a ne stabilizacija tržišta . Inače u jučerašnjoj Latinici se opet spominjala HypoBanka i uvjek u nekim mutnim poslovima, kriminalu vezanih za političare ; taj Hypo je samo instrument krimaliteta najviših razina vlasti političara. [/color] ” [color=cyan]I još imaju relativno popularan internet portal u svom vlasništvu koji stalno preporuča po njihovu nahođenju.[/color]

[color=DeepSkyBlue]
tako je ..
čista navlakuša ;

A ljudi misle pa to je Hypo to je institucija , sigurno je sve točno; da institucija za velike prevare ..

A i Samodol se obrušio na analitikante da oni ništa ne znaju i ponudio Hrvojku i njenu vrhunsku analizu klina ..
Hanfa nudi privatnu banku kao neki etalnon analize .

Inače Silvana Mijić PBZ je cijelu presicu gledala u pod , vjerojatno od sramote .. Ali mogla je i ne doći na tu sprdačinu .

(nek se on nabije na taj klin [cool])
[/color]

[color=white]Čuj, i jest institucija. Samo gleda svoje interese a kako vidimo ima i potporu nadležnih institucija za njihovo provođenje.[/color] [wink]

No respect

ja se slažem s darinkom, a slažem se i sa svim kolegama koji su pisali o prljavim igricama bogatih…i ja mislim da bi regulatori trebali provjeriti kako su to uprave prodavale? kome? kako baš prije kraha? puno pitanja nema odgovora[angry]

ali bojim se da pad još nije ni izbliza gotov…ovaj današnji rast bio je gotovo kozmetički…i još uvijek sumnjam na bull trap![undecid]
danas nam je potrebnu likvidnost z arast donjela akumulacija HTa…ali to nije dugoročno
bojim se da je još prerano za otvaranje šampanjaca

A kad to netko, poput ovog Kosora, izjavi, počinju sprdačine i ismijavanja.

Ajde nisu baš svi, ja recimo već 4 mjeseca tupim o tome, iznosim imena, pozivam na odgovornost. I zauzvrat dobivam odgovore da smo i trebali pasti, da su to sve fini i pošteni ljudi.

A i moja malenkost također.
Ma jedno je korekcioja zbog prenapuhanog balona kod pojhedinih dionica, a drugo je slom tržišta kapitala.
Što je najgore, onda se tipovi poput ivekjendvatri jave i pišu kako su bili u pravu, jer su imali argumentaciju , za ovaj pad,pad prodaje nekretnina u USA, krizi hipotekarnih kredita i šta ti ja znam kakve gluposti. DA ima utjecaja nekog , ima, ali za slom tržišta kapitala u HR – nema. Nitko ovo nije očekivao niti mogao predvidjeti. A i oni koji se sada time hvale su kada su prodali na vrijeme minimalno jednom poslije kupili pa opet prodali u minus.

Hanfa je pogriješila što nije reagirala kod MF-ova j JDD kotacije i to je tako.
Istu pogrešku nisu dopustili kod MF-a , tamo su spriječili sličan scenariji.

A mirovinski fondovi su izmanipulirali tržište jer su naglo povukli novac , i smanjili ponudu, te time prouzrokovali slom tržišta. O izjavama Dinka Novoselaca da i ne govorimo, čisto manipuliranje tržištem i analitikanstvo kakvo je spominjao g. Samodol. I gdje je njegovo odgovor na direktni upit Hanfe oko toga da pojasni neke svoje tvrdnje svojevremeno. I taj je izjavio rečenicu iz bajke braće Grim , P/E je toliko to je previše ( tada ).
Ma nemoj. Neka on izađe pred javnost i neka mu sa druge strane stoji netko tko kuži te stvari pa da vidimo.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

još nitko kod nas nije odgovaral za povlaštene informacije

NEMA PREDAJE

Otvaram šampanjac tek kad zatvori se počnu puniti. Po svemu sudeći, mogao bi taj šampanjac fino ostarjeti. Barem možda na tome zaradim koju pinku

Hell is Empty and all the Devils are Here

@ zmrklic:
” Navodno će u četvrtak nakon dividende biti prodaje HT-a, di će te pare ? Nadam se u druge dionice

bez brige – ja ostajem u igri…
necu ni margin vratiti…. ko ga hebe!
kad je bal nek je maskenbal!!

investirati cu u:
ERNT – puno
IGH – srednje
INGRA – malo
LEDO – malo
KOEI – mozda malo
VIRO – mozda malo

eto, da ne mislite da su dionicari HTa papci koji kad pokupe dividendu podviju rep…
[smiley]
u boj!

[color=white]Fondova vojska je dobro raspoređena i ima spavače na svim lokacijama, pa i na PD forumu, čini mi se.[/color]

No respect

DA ne govorimo o manipulaciji sa Crobexom, isti je ” samo” u minusu oko 35 %, zato jer se INA i HT brane upravo od tih istih mirovinskih fondova. Pravo stanje stvari je da su dionice i to one likvidne pale u prosjeku preko 50 %.
Dakle- slom, koji se želi prikriti.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[color=white]Fondova vojska je dobro raspoređena i ima spavače na svim lokacijama, pa i na PD forumu, čini mi se.[/color]

sigurno

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

DA ne govorimo o manipulaciji sa Crobexom, isti je ” samo” u minusu oko 35 %, zato jer se INA i HT brane upravo od tih istih mirovinskih fondova. Pravo stanje stvari je da su dionice i to one likvidne pale u prosjeku preko 50 %.
Dakle- slom, koji se želi prikriti.

Tako je. No kao što je kod nas pravilo, nitko za ništa ne odgovara. Osim ako ne presudi sam sebi.

Hell is Empty and all the Devils are Here

SLK:

sigurno

[color=white]A zanimljivo je da se i pojedini kolege forumaši ponašaju upravo u skladu sa pojedinim potezima fondova, hehe. Cilj ne bira sredstvo. Samo naprijed.[/color]

No respect

New Report

Close