Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Kad se kupnja nakupi onda se istresu, pitanje tko.

evo da ti ja objasnim, stave na kupnju više većih naloga kao što su oni po 1.000 kojih je bilo par na 200 kuna, potaknu kupnju na veće razine do 210,00 kuna gdje se opet ti isti nalaze da se istresaju, nakon nekog vremena nastane panika, i opet ti isti ih poklope na 200 kuna kao razina povoljne kupnje jer će opet to napraviti ili tijekom ovog dana ili u ponedjeljak, sad ti izračunaj razliku koju zarađuju

Vidjeti cemo danas

Ili vjerojatnije sljedećeg petka jer one jučerašnje i današnje transakcije ne mogu uzrokovati promjene u današnjem top 10 u SDA.

to su vam tzv. daytraderi

gdje ti je optimizam, rekao si zadnja 205 danas, još uvijek nismo tamo

gdje ti je optimizam, rekao si zadnja 205 danas, još uvijek nismo tamo

Ja sam uvijek nepopravljiv optimista i danas je lijep dan, sačekajmo do kraja, sad se još lovi od malih niže, al mislim, da će treba podići letvicu.Do 205 nema ni 500 kom.
[smiley2]

jača kupnja istina, bumo videli, ne? [smiley2]

PTKM na 203, a brana na 205.Nema više petrice ispod 200, a brana će se polako poćeti grickati,pa i nije baš puno ,2447 kom.[smiley2][smiley2]

Zanimljivo je to na Petrici,kupnja je buknula ali u prvih pet kupnji je samo 200tinjak dionca. Znači, slaže se na nižim razinama…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Zanimljivo je to na Petrici,kupnja je buknula ali u prvih pet kupnji je samo 200tinjak dionca. Znači, slaže se na nižim razinama…

Vjerojatno ljudi očekuju još jedno onakvo iskrcavanje do zatvaranja burze pa su stavili naloge niže nadajući se da će ih zahvatiti.

To ja zovem psihologija tržišta.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

TwinSpark: ” Zanimljivo je to na Petrici,kupnja je buknula ali u prvih pet kupnji je samo 200tinjak dionca. Znači, slaže se na nižim razinama… ” Vjerojatno ljudi očekuju još jedno onakvo iskrcavanje do zatvaranja burze pa su stavili naloge niže nadajući se da će ih zahvatiti.

moguće, ali na ovim razinama nema puno kupaca, a još manje prodavatelja, status quo

New Report

Close