Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

EU sada kompletno u zelenom, ameri otvorili u zelenom također…

Povukao ih crobex…
[cool]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Ante Samodol treba pod hitno dobiti otkaz. Odnosno morao bih sam odstupiti.To bi napravio svak inormalni građanin EU. Njegova pozicija je da štiti tržište kapitala:

ma antiša jesi li to ti??
[lol]

ludlum:

Ante Samodol treba pod hitno dobiti otkaz. Odnosno morao bih sam odstupiti.To bi napravio svak inormalni građanin EU. Njegova pozicija je da štiti tržište kapitala:

ma antiša jesi li to ti??
[lol]

[lol] [lol] [lol]

Konačno!

NHF Ludlum

Hell is Empty and all the Devils are Here

EU sada kompletno u zelenom, ameri otvorili u zelenom također…

dobro nismo baš centar Eu al….
http://www.delo.si/borza/index.php?mod=2&tvp=C

mirovince bi treblo najuriti a ne samodola…
oni su napravili sranje,
ok , on im je dopustio , ali ko si je mogao misliti da ce ovi to na taj nacin izvesti…

to ti je ko da ti policija da dozvolu za nosenje oruzja – a to poubijas 50 ljudi i onda je nacelnik policije koji ti je potpisao dozvolu kriv za tvoje svinjarije…

az fond jedan od osumnijčenih

NEMA PREDAJE

na koliko je crobex završio?

na koliko je crobex završio?

Koga briga. 60% prenisko.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Gužva na INGR.[thumbsup]
A prodaje tako malo.

Legendo,vratio si se[thumbsup][thumbsup][thumbsup] Mislim da sam ovu tvoju misao cuo i na 45,50,55[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

[color=Magenta]
A ona press konferencija od petka je katastrofa i komedija ; Hrvojka ima na prezentacijskom screenu/platnu graf crobexa i objašnjava pojmove; da je to formacija klina i da index ne bi trebao ispod 3000 – 3100 bodova (!??) svaka čast to je analiza .. i to fundamentalna ..
a Hrvojka ima odlične analize npr. INGR-a na 70.000 fer vrijednost (inače taj članak od Tomislava Petrova u kojme je bila target cijena Stojića je Dopunjen ovih dana i izbrisana je ta cijena do 70.000 kuna ; znači neko se zabrinuo uplašio)
i svaki puta kad je hypo izašao sa nekom analizom uz savjet buy ili hold dogodio se njihov masivni iskrcaj na istoj dionici ; ali svaki puta ; i to nije “navlakuša” po Hanfi ; tu je sve regularno ?..

toliko o analitikantima i analitičarima

A onaj neki drugi lik objašnjava da dioničari trebaju “prestati gubiti” tj, neka prodaju svoje dionice (!?)

Mislim ta presica je bila nagovor za prodaju onih preostali ljudi koji vjeruju u svoje dionice a ne stabilizacija tržišta .

Inače u jučerašnjoj Latinici se opet spominjala HypoBanka i uvjek u nekim mutnim poslovima, kriminalu vezanih za političare ; taj Hypo je samo instrument krimaliteta najviših razina vlasti političara.

[/color]

Ma nebi meni krivo bilo da su mirovinci za sebe pripremili teren,bar bi ima normalnu mirovinu ali u neko dogledno vrijeme opet će kupovati po ATH pa rušit cijenu za niži ulaz.Mirovinski fondovi nisu servis za građane nego za malo
jače igrače a to opet sve preko naših kostiju.
A što se tiče tužbe pa i trebalo bi ih tužit jer ako kupuju INGR-u po 50000 a ta ista im je skupa po 35000 onda ih treba pozvat na odgovornost

plavi:

Gužva na INGR.[thumbsup]
A prodaje tako malo.

Legendo,vratio si se[thumbsup][thumbsup][thumbsup] Mislim da sam ovu tvoju misao cuo i na 45,50,55[lol]

A i na 60 000. Pa kad je tako bilo.
Odakle sad svi ovi prodavatelji ne znam.
Ustvari znam, većina margin call-ovi+ realizacija profita od prošle godine.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close