EU sada kompletno u zelenom, ameri otvorili u zelenom također…
Povukao ih crobex…
[cool]
Ante Samodol treba pod hitno dobiti otkaz. Odnosno morao bih sam odstupiti.To bi napravio svak inormalni građanin EU. Njegova pozicija je da štiti tržište kapitala:
ma antiša jesi li to ti??
[lol]
ludlum:
”
Ante Samodol treba pod hitno dobiti otkaz. Odnosno morao bih sam odstupiti.To bi napravio svak inormalni građanin EU. Njegova pozicija je da štiti tržište kapitala:
”
ma antiša jesi li to ti??
[lol]
[lol] [lol] [lol]
Konačno!
NHF Ludlum
EU sada kompletno u zelenom, ameri otvorili u zelenom također…
dobro nismo baš centar Eu al….
http://www.delo.si/borza/index.php?mod=2&tvp=C
mirovince bi treblo najuriti a ne samodola…
oni su napravili sranje,
ok , on im je dopustio , ali ko si je mogao misliti da ce ovi to na taj nacin izvesti…
to ti je ko da ti policija da dozvolu za nosenje oruzja – a to poubijas 50 ljudi i onda je nacelnik policije koji ti je potpisao dozvolu kriv za tvoje svinjarije…
na koliko je crobex završio?
Koga briga. 60% prenisko.
Gužva na INGR.[thumbsup]
A prodaje tako malo.
Legendo,vratio si se[thumbsup][thumbsup][thumbsup] Mislim da sam ovu tvoju misao cuo i na 45,50,55[lol]
[color=Magenta]
A ona press konferencija od petka je katastrofa i komedija ; Hrvojka ima na prezentacijskom screenu/platnu graf crobexa i objašnjava pojmove; da je to formacija klina i da index ne bi trebao ispod 3000 – 3100 bodova (!??) svaka čast to je analiza .. i to fundamentalna ..
a Hrvojka ima odlične analize npr. INGR-a na 70.000 fer vrijednost (inače taj članak od Tomislava Petrova u kojme je bila target cijena Stojića je Dopunjen ovih dana i izbrisana je ta cijena do 70.000 kuna ; znači neko se zabrinuo uplašio)
i svaki puta kad je hypo izašao sa nekom analizom uz savjet buy ili hold dogodio se njihov masivni iskrcaj na istoj dionici ; ali svaki puta ; i to nije “navlakuša” po Hanfi ; tu je sve regularno ?..
toliko o analitikantima i analitičarima
A onaj neki drugi lik objašnjava da dioničari trebaju “prestati gubiti” tj, neka prodaju svoje dionice (!?)
Mislim ta presica je bila nagovor za prodaju onih preostali ljudi koji vjeruju u svoje dionice a ne stabilizacija tržišta .
Inače u jučerašnjoj Latinici se opet spominjala HypoBanka i uvjek u nekim mutnim poslovima, kriminalu vezanih za političare ; taj Hypo je samo instrument krimaliteta najviših razina vlasti političara.
[/color]
Ma nebi meni krivo bilo da su mirovinci za sebe pripremili teren,bar bi ima normalnu mirovinu ali u neko dogledno vrijeme opet će kupovati po ATH pa rušit cijenu za niži ulaz.Mirovinski fondovi nisu servis za građane nego za malo
jače igrače a to opet sve preko naših kostiju.
A što se tiče tužbe pa i trebalo bi ih tužit jer ako kupuju INGR-u po 50000 a ta ista im je skupa po 35000 onda ih treba pozvat na odgovornost
plavi:
”
Gužva na INGR.[thumbsup]
A prodaje tako malo.
”
Legendo,vratio si se[thumbsup][thumbsup][thumbsup] Mislim da sam ovu tvoju misao cuo i na 45,50,55[lol]
A i na 60 000. Pa kad je tako bilo.
Odakle sad svi ovi prodavatelji ne znam.
Ustvari znam, većina margin call-ovi+ realizacija profita od prošle godine.