A jel ćemo mi na forumu moći analizirati kada Hanfa donese zakon?
Evo ja bih prvi išao na tečaj ako smijem.
Mislim da nećemo. Pitam se da li će onaj genijalac s trendsiganal moći onakve prognoze davati na temelju rekla kazala. Dečko vjeruje u pad crobexa na 200
plavi:
”
”
Mislim da nećemo. Pitam se da li će onaj genijalac s trendsiganal moći onakve prognoze davati na temelju rekla kazala. Dečko vjeruje u pad crobexa na 200
Kratko i jasno – neće.
Oni koriste BRA analizu.
A bojim se da Hanfa ne voli takve analize.
Neki dan je bila izložda Salvatore Dalia ( prekrasne slike btw. čovjek je stvarno bio genijalac), možda da na takvim likovnim izložbama izlože svoje uradke..
Techman:
”
budd:
”
D. Kosor: U Hrvatskoj je na djelu novi sofisticirani financijski inženjering
Potpisujem sve u jotu!!!
”
Ne potpisujem u jotu. Nedostaje snazan zahtjev za odgovornoscu Samodola. Ipak vrana vrani oko ne vadi. Gatare i ostali nazovi novinari koji se spominju u postovima su beznacajna pjesadija.
”
Gatara nije ni pješadija. On je čistač wc-a. Otkad je slom počeo, on je prestao s konstruktivnim pisanjem. Pitam se što mu bi
Gatara je imao priliku neki dan na HTV-u javno izreći stvarno stanje ali nije htio. Očigledno se bojao.
Palac na dolje.
Danas je na HT-u neviđeno divljanje cijene,ima li ko današnji graf?
HT je u Crobiju 18 % pa pad za cijenu dividende doveo bi u pitanje opstajanje na 3200.
moraju ga podic da se stignu nadokupljvat na ostalima, mislim da isplacuje i dividendu pa ce biti novih novceka za reinvestiranje
ne znam što se na slažeš, ne kužim wiking drugi ti ruše cijenu, tuži ih, imaš sud lijepo reci stričekima kaj je bilo pa sljedeći put neće rušiti Plavi, IGH nije imao neočekivane rezultate, lošije nego što smo mislili/očekivali
@valentine
Pito bi te ja da si probao nešto svojim rukama napravit i gurnut
na tržište jel bi stalno tako lošije mislio.
Ante Samodol treba pod hitno dobiti otkaz.
Odnosno morao bih sam odstupiti.To bi napravio svak inormalni građanin EU.
Njegova pozicija je da štiti tržište kapitala:
a iveka nema … trži li ga trži …