Puno puta sam napisao da je ovo primarno sahovska igra (psiholoska) a sve ostalo je sporedno.
pa ako vec spominjes sah (inace bas za vraga sam se u mladim danima aktivno bavio sahom)-
– kak to da nisi nikad spomenuo da je HT stratesko uporiste?
to je ko da na tabli drzis konja na e5 a bijeli si i podrzavas ga pijunom i topom… sala mala..
[smiley]
Ajde i dalje se drži INGR tko treba prodati ima kupnje:
Do 25 000 – 82 komada.
Prodaje do 29 000 25 komada, poslije sve sitno također.
Ne mora to ništa značiti ali..
Sve se meni čini da bi do kraja dana mogli biti negdje oko nule.
Sve se meni čini da bi do kraja dana mogli biti negdje oko nule.
Završili danas na 0 ili +1-2 manje bitno, bitniji je sutrašnji dan.
ATPL-R-A 2.003,77 2.005,15 2.025,00 2.156,00 1.911,00 -0,33% 6.405.745,31 3.144,00
sampras: ” Sve se meni čini da bi do kraja dana mogli biti negdje oko nule. ” Završili danas na 0 ili +1-2 manje bitno, bitniji je sutrašnji dan.
ok, tocno…
mislim da ce veliki reagirati samo kad dodjemo u opasnost da probijemo 3200…
to je granica.
a ostalo ovisi o trzistu…
iako bi bilo lijepo kad bi ujutro potegnuli malo gore da se vrati optimizam… svaki dan po malo i vratiti cemo se…[smiley]
nevjerojatno kako neko konstantno trpa po 1000 komada HT-a na 304-305kn.Neki deal ili[undecid]
meni ovo djeluje na vec viđeni scenarij do sada …pokusaj dizanja prodaje na vece razine tj . pokusaj labave obrane crobexa ….danasnje testiranje prodaje da li ce se povuci na vece razine je krenulo od cc 3200 s predznakom laganog odbijanca ali se ponovno nije uspjela zadrzati visoka razina prodaje s predzankom + prema gore vec je prodaja vec po starom pravilu pritiskala kupnju i vratila crobex na lagani 1,5%( za sada )…stoga smatram da je definitivni stup ili stupcina obrane crobexa na razini 3000 bodova ( rovovi,bunkeri,minska polja i raketni stit)…inace pratiti ovo trgovanje ovih dana je super ne znam kako vas ali i pored gubitka me puca neki adrenalin , zelja za kupnjom , trejdanjem i zaradom….vamoooooos[wink
mislim da ćemo sada do kraja tjedna gledati ovu razinu cijena. srušili su koliko su htjeli i sada slijedi akumulacija.
sava: ” ivek123: ” summer: ” mislim da bi hanfa trebala zabraniti daytradere i oni su krivi za pad nas burze ” Ti si gori od Ljube i Zokija zajedno!!! [undecid][undecid] ” A ti ivek, što je s obećanjem…ili si i ti postao “obećanjović”? ” [color=blue]Pa pisem manje! Nisam rekao da cu totalno prestati pisati. Ali ako me budes povlacio za jezik mozda se i opako raspisem a vjeruj mi imao bih sto za napisati. [/color][cool]
Moram priznati da ste bili u pravu tamo oko Nove godine. Ja tad nisam vjerovao da je to što pišete moguće, ali pogodili ste. Sad il ste pogodili il ste dobro znali, ali bilo bi dobro da i dalje pišete na forumu, pa kome ne paše nek ne čita….Lijepi pozdrav!