Naravno sada će se svi medvjedi hvaliti kako su kupili pa prodali nešto i zardili silne novce a do jutros ( do cca 11 h ) nije im ni na kraj pameti bilo da ulaze na tržište jer će Crobex pasti na 2500.
Obični lažovi i psihopate
to je njihov opis ukratko
Buraz, ja u cetvrtak opet u trejd. Ne brini. A mozda i danas. [thumbsup]
sampras:
”
”
Buraz, ja u cetvrtak opet u trejd. Ne brini. A mozda i danas. [thumbsup]
Smijem glavu dati da jutros nisi trejdo.
NA Ledu šteta nema više onoga koji se iskrcavao, otišao ali ostavio nam je strah u kostima.
neka ja taman malo kupio pa prodo [thumbsup]
_Mrzljak_: ” igrac: ” Naravno sada će se svi medvjedi hvaliti kako su kupili pa prodali nešto i zardili silne novce a do jutros ( do cca 11 h ) nije im ni na kraj pameti bilo da ulaze na tržište jer će Crobex pasti na 2500. ” da a još neki dan je ušao u viro na 1200 sa 300 dionica i onda je gledao da izađe na 900 .. kakav trejd iz snova .. [lol] ” Ne, to je za@eb snova (nocne more) i jos uvijek boli. [embarass] Medjutim za razliku od vas koji svi konstantno dobivate ja ponekad i izgubim. Pa kako napisem kada dobijem tako napisem i kada gubim. Tko je pametan uciti ce na tudjim greskama nije li to osnovna funkcija foruma???
ok respekt ; priznao si ..
ali špekulirao si sa “dobrim izvješćem” a nakon Q3 je bilo jasno da su se računovodstvenici poigrali sa zalihama i to opako , a i bilo je jasno da je poršle godine bila jaka suša a i da je bilo kišovito kad se repa trebala vaditi , to si potpuno ignorirao ili se nisi ni informirao ..
mislim ja ne da nisam očekivao dobro izvješće nego mi se činilo da može biti i gore od ovoga ..
SAMO DA PONOVIM:
Prvi val stagnira, mala pauza za dobar dijetalni obrok, jer ne može se trejdati nakon dva tanjura sarme i piva, znači drugi val u 14:30 pa do 16:00, marginaši izbačeni iz stroja u prvom valu, a daytraderi u drugom valu.
U tome i je poanta, neće se niko zezat sa krupnim kapitalom.
ivek123:
”
_Mrzljak_: ” igrac: ” Naravno sada će se svi medvjedi hvaliti kako su kupili pa prodali nešto i zardili silne novce a do jutros ( do cca 11 h ) nije im ni na kraj pameti bilo da ulaze na tržište jer će Crobex pasti na 2500. ” da a još neki dan je ušao u viro na 1200 sa 300 dionica i onda je gledao da izađe na 900 .. kakav trejd iz snova .. [lol] ” Ne, to je za@eb snova (nocne more) i jos uvijek boli. [embarass] Medjutim za razliku od vas koji svi konstantno dobivate ja ponekad i izgubim. Pa kako napisem kada dobijem tako napisem i kada gubim. Tko je pametan uciti ce na tudjim greskama nije li to osnovna funkcija foruma???
”
ok respekt ; priznao si ..
ali špekulirao si sa “dobrim izvješćem” a nakon Q3 je bilo jasno da su se računovodstvenici poigrali sa zalihama i to opako , a i bilo je jasno da je poršle godine bila jaka suša a i da je bilo kišovito kad se repa trebala vaditi , to si potpuno ignorirao ili se nisi ni informirao ..
mislim ja ne da nisam očekivao dobro izvješće nego mi se činilo da može biti i gore od ovoga ..
Hebi ga nisam pazio. Niti prvi niti zadnji puta. Danasnji dobitak nije pokrio niti 10% tog gubitka na viru. Eto priznam i to. Ima da trejdam do sudnjeg dana da popravim taj viro. Sada su vremen kada se to moze ali jako oprezno. Nakon jucerasnjeg pada i danasnje pocetka bilo je jasno da mora doci rally. Jednostavno sam ga iskoristio. Svi su ocekival pad do 12 pa oporavak pred kraj.
Ne treba smetnuti s uma da bi u cetvrtak mogao biti opet lom jer je EX dividenda day na HT i ja osobno ocekujem iskrcaj antologijskih razmijera koji bi mogao povuci cijelo trziste opako dolje. Ne tvrdim da ce se dogoditi ali imam takav scenarij u vidu. Takodjer OMF i OIF ce sigurno gledati da skinu cijenu HT i INA prije nego dodje Glavas sa dionicama BF-a. I to treba imati u vidu.
Bem mu ljudi pa nisam ja ovdje valjda najveci Gargamel. Dajte malo ukljucite mozak i pocnite razmisljati logicki glavom. Puno puta sam napisao da je ovo primarno sahovska igra (psiholoska) a sve ostalo je sporedno.
Puno srece svima – stvarno to mislim.
SAMO DA PONOVIM: jer ne može se trejdati nakon dva tanjura sarme i piva, , neće se niko zezat sa krupnim kapitalom.
s čim se neče nitko zezat nakon sarme…..s krumpirom?!
[sealed]
Jel netko primijetio biser na K/P VLVI (vinoplod vinarija šibenik).
Molim ozbiljan komentar od nekoga iskusnoga lava.[tongue]
Kako je krenulo, izgleda da je ona mačketina u pravu.