Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ATPL-R-A u 1Q. 2008. godine cca. 300.000.000,00 kuna dobiti, pa Vi gospodo analizirajte ovo, analizirajte ono![wink]

HT opet na 300 kuna.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ja fakat ne kuzim ekipu ina INGR, necemo mi jos jedno vrijeme do 30
mrzim liparenje

Što je ovo sa FNVC?Užas.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ATPL-R-A u 1Q. 2008. godine cca. 300.000.000,00 kuna dobiti, pa Vi gospodo analizirajte ovo, analizirajte ono![wink]

Jesam, uzeo svoj postotak danas i ostavljam je dugorocnim investitorima….

Jos uvijek se ne usudim uci u long poziciju. Sorry.

skype - ivek1234

Kaj je lightning round?

Pijanac okreće rundu ponovno putem faksa.[lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Naravno sada će se svi medvjedi hvaliti kako su kupili pa prodali nešto i zardili silne novce a do jutros ( do cca 11 h ) nije im ni na kraj pameti bilo da ulaze na tržište jer će Crobex pasti na 2500.

Kaj je lightning round?

Rasprodaja pred kraj trgovanja. Kao recimo jucer. Naziv ukraden iz Mad Money showa Jima Cramera.

skype - ivek1234

Naravno sada će se svi medvjedi hvaliti kako su kupili pa prodali nešto i zardili silne novce a do jutros ( do cca 11 h ) nije im ni na kraj pameti bilo da ulaze na tržište jer će Crobex pasti na 2500.

da a još neki dan je ušao u viro na 1200 sa 300 dionica i onda je gledao da izađe na 900 ..
kakav trejd iz snova .. [lol]

Tocno, zarada nije velika ali covjeka veseli. Pobjedio godisnju inflaciju danas a vise mi fakat ne treba.

skype - ivek1234

Prvi val stagnira, mala pauza za dobar dijetalni obrok, jer ne može se trejdati nakon dva tanjura sarme i piva, znači drugi val u 14:30 pa do 16:00, marginaši izbačeni iz stroja u prvom valu, a daytraderi u drugom valu.

U tome i je poanta, neće se niko zezat sa krupnim kapitalom.[thumbsup]

igrac:

da a još neki dan je ušao u viro na 1200 sa 300 dionica i onda je gledao da izađe na 900 ..
kakav trejd iz snova .. [lol]

Ne, to je za@eb snova (nocne more) i jos uvijek boli. [embarass] Medjutim za razliku od vas koji svi konstantno dobivate ja ponekad i izgubim. Pa kako napisem kada dobijem tako napisem i kada gubim. Tko je pametan uciti ce na tudjim greskama nije li to osnovna funkcija foruma???

skype - ivek1234

New Report

Close