Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

xmenergy: ” Nažalost, rast je zastao…Od podne par milja prometa. Sad je pitanje kuda će nas odvesti institucionalni ulagači ” Pa što nije dovoljno rasta za danas obzirom na situaciju?

pa, dosta je, ali to ti je kao da je jučer pao 3,5 % što je katastrofa a danas na 0
koliko je sad precijenjenih dionica ?!
oni koji očekuju pad nisu im sad precijenjene dionice nego misle da će ih kupit povoljnije nego sad
pa nema analitičara koji nije iznio mišljenje da padamo neovisno o svjetskim burzama, što znači da da sad ima fundamentalno podcijenjenih koliko hoćeš
ja bi danas bio zadovoljan da se probije 3400, a i ti ,mislim

xmenergy: ” Nažalost, rast je zastao…Od podne par milja prometa. Sad je pitanje kuda će nas odvesti institucionalni ulagači

” Pa što nije dovoljno rasta za danas obzirom na situaciju?

ma super je!
ja sam presretan sto smo zastali s padom na 3200!
dobro, nije da se to nije moglo predvidjeti… ali svejedno – ja sam vrlo zadovoljan. [thumbsup][smiley]

Kupnja na Euroherc osiguranju kupila za 5,500,000 kunića.[shocked]

Do kada se moraju objaviti rezultati aza 1 kvartal? Ivek, Što je u četvrtak?

sve više mislim da kolega ivek ma praf
ovdje je svako malo novi iznova i ponovito bull trap

volio bih da sam u krivu [undecid]

Postanite Eu-robovi

Na INGR na kupnji do 25 000 – 78 komada.
Na prodaji do 31 000 – 27 komada.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidiš Plavi to si nekad govorio na cijeni od 55.000 kuna, ta gdje smo?!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vidiš Plavi to si nekad govorio na cijeni od 55.000 kuna, ta gdje smo?!

Vidiš i sam.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kupio Tisak po asku a sad mi kupnja bježi. Kupnja vrati se, ne da prodam nego da sam mirniji. Samo s Ht-om sam u plusu i trenutno s Tiskom.[cry]

Na INGR na kupnji do 25 000 – 78 komada.
Na prodaji do 31 000 – 27 komada.[thumbsup]

Meni se cini da se na svim dionicama otvara looping.. Sve vise mirise na “Lightning Round”…..

skype - ivek1234

Kaj je lightning round?

Prodaja se koti, mnogi traderi unovčavaju kupnje od jutros
Ko bi im zamjerio?!
3343,24 +2,35 samo

New Report

Close