Sve pise na topicu o dionici…jos uvijek jakooo podcjenjeno!
čini mi se da je ove igre na PIKR posljednjih dana odradio neki fond (vjerojatno FIMA). Naime, kad je cijena počela rasti (prije nekoliko dana), stavljen je golemi H nalog (ako se ne varam 1.000H) na prodaju, da se ljudi prepadnu i počnu spuštati cijenu, odnosno vjerojatno za to da bi taj netko tko je već unutra mogao dokupiti još, ali po nižim cijenama. Jer, kad bi htio kupiti veću količinu, morao bi jako dignuti cijenu. Ovako je taj H nalog pokrenuo nekoliko nižih naloga koji su onda počeli prodavati po nižim cijenama, ali još uvijek sa solidnom zaradom ako su kupovali prije toga rasta. To se i dogodilo. A sad se opet okrenulo prema gore, jer je netko mogao kupiti veću količinu dionica, a da ipak nije značajno podigao cijenu u odnosu na onu od prije nekoliko dana
Znači, netko im je uletio u igru i ponešto pokvario planove [smiley1]
Znači, netko im je uletio u igru i ponešto pokvario planove [smiley1]
ako je točna ova moja pretpostavka od posta iznad, onda im nitko nije pokvario planove, nego je sve išlo po njihovom planu i programu
tango: ” Znači, netko im je uletio u igru i ponešto pokvario planove [smiley1] ” ako je točna ova moja pretpostavka od posta iznad, onda im nitko nije pokvario planove, nego je sve išlo po njihovom planu i programu
Da se, dečki, i ja uključim u raspravu.
Čini mi se da se identični scenari događa i kod Đure. Na prodaji je skriveni (H) nalog na 153 kn kako bi se ljudi prepali i počeli prodavati ispod. Naravno, pretpostavka je da netko želi jeftino ući. Ako je to točno, onda moguće imamo pripremne radnje za porast cijene na Đuri. Što kažete na to? [smiley2]
Danas je na kupnji Đuke na 147 bio 500H nalog.Ja to prije nisam vidio[smiley1]
Danas je na kupnji Đuke na 147 bio 500H nalog.Ja to prije nisam vidio[smiley1]
Možda je na njemu boli čak i 501 komad [smiley1]
rocky: ” Danas je na kupnji Đuke na 147 bio 500H nalog.Ja to prije nisam vidio[smiley1] ” Možda je na njemu boli čak i 501 komad [smiley1]
Jedva ćekam OMX pa da završimo tu storiju sa prikrivenim nalozima.
Pikr mi je pobjegao i to mi je najviše žao. Predugo sam čekao s ulaskom, odgađajući ga a sad je već kasno.
Isto mi se dogodilo i s Indg.
To se događa kad se čeka zadnji trenuitak. Treba uči na vrijeme i čekati pa makar i dugo vremena.
Cini se da ce na ADPL-u na 180 biti prva veca prepreka
Prodaja – ADPL-R-A
69 177,97
616 178,00
55 179,89
87 179,99
7.024 180,00
ADPL-R-A Vrijeme: 10:33:16
Prodaja
Ukupno ponuda 6
Ukupno dionica 3709
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
179,99 800
180,00 200
Pikr mi je pobjegao i to mi je najviše žao. Predugo sam čekao s ulaskom, odgađajući ga a sad je već kasno.
Isto mi se dogodilo i s Indg.
To se događa kad se čeka zadnji trenuitak. Treba uči na vrijeme i čekati pa makar i dugo vremena.
ja sam u PIKR ušao na vrijeme, jedan mi je prijatelj ukazao na vrijednost te dionice… Sad čekam na Đuri da se on pokrene, pa makar trebalo godinu dana