Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

+0,22 ! na koju stranu sad idemo bar 5%

Jutros pada zbog margina i inercije. Intenzitet pada je puno slabiji nego jučer. Postoji velika mogućnost da je ovo definitivno dno. Malo optimizma kolege. [wink]

Burza ima svoje zakonitosti. Evo, ja sam optimist, vjerujte kolega, možda i najveći optimist. Ali to nam neće pomoći u podizanju cijena. Ako nema dovoljno potražnje cijena pada. Za sve treba protok vremena…
[cool]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

plavi:

Margin callovi su ti najvećim djelom odgovorni za ove padove u zadnje vrijeme , to znaju oni koji trguju preko brokerskih kuča koji daju margin kredite.

Pitanje je mogu li margini dovoljno srušiti tržište da ugroze OIF… Očito je da su mirovinci teški medvjedi, a tek počinju akumulaciju[sad]

Mirovinci su ključ svega , oni imaju casha.
Potegnuli i Ingru jače po asku..ATPL skinut onaj veliki ask?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

CROBEX 3.272,07 +0,22%

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

tesko je jos za reci…
Promet po asku ohrabruje

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mirovinci su ključ svega , oni imaju casha. Potegnuli i Ingru jače po asku..ATPL skinut onaj veliki ask?

Koliko sam vidio sa aska skidaju samo veće naloge… Ma danas bi mogao biti dobar dan, ali kroz dva mjeseca, nekako mi ne ulijevaju povjerenje

When speculation has done its worst, two and two still make four.

U svakom slučaju sada su veliki spreadovi na pojedinim dionicama na asku.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

To je to..
Dno.
Ingra satrana..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

sve dionice rastu….
od jutros – ne…
odlicno.
odlicno! [thumbsup][thumbsup]

plavi:

Mirovinci su ključ svega , oni imaju casha. Potegnuli i Ingru jače po asku..ATPL skinut onaj veliki ask?

Koliko sam vidio sa aska skidaju samo veće naloge… Ma danas bi mogao biti dobar dan, ali kroz dva mjeseca, nekako mi ne ulijevaju povjerenje

Skinuto na INGR još, novi bid 34 komada na 25 500.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a66cb762-a16f-44d2-922e-70c0d8d4e2e6

konacno da netko utjecajan odgovori onom napuhanom Samo dolu

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

to je 3 milje nalog bio na INGRA.

New Report

Close