Jutros pada zbog margina i inercije. Intenzitet pada je puno slabiji nego jučer. Postoji velika mogućnost da je ovo definitivno dno. Malo optimizma kolege. [wink]
Burza ima svoje zakonitosti. Evo, ja sam optimist, vjerujte kolega, možda i najveći optimist. Ali to nam neće pomoći u podizanju cijena. Ako nema dovoljno potražnje cijena pada. Za sve treba protok vremena…
[cool]
plavi:
”
Margin callovi su ti najvećim djelom odgovorni za ove padove u zadnje vrijeme , to znaju oni koji trguju preko brokerskih kuča koji daju margin kredite.
”
Pitanje je mogu li margini dovoljno srušiti tržište da ugroze OIF… Očito je da su mirovinci teški medvjedi, a tek počinju akumulaciju[sad]
Mirovinci su ključ svega , oni imaju casha.
Potegnuli i Ingru jače po asku..ATPL skinut onaj veliki ask?
CROBEX 3.272,07 +0,22%
tesko je jos za reci…
Promet po asku ohrabruje
Mirovinci su ključ svega , oni imaju casha. Potegnuli i Ingru jače po asku..ATPL skinut onaj veliki ask?
Koliko sam vidio sa aska skidaju samo veće naloge… Ma danas bi mogao biti dobar dan, ali kroz dva mjeseca, nekako mi ne ulijevaju povjerenje
To je to..
Dno.
Ingra satrana..
plavi:
”
Mirovinci su ključ svega , oni imaju casha. Potegnuli i Ingru jače po asku..ATPL skinut onaj veliki ask?
”
Koliko sam vidio sa aska skidaju samo veće naloge… Ma danas bi mogao biti dobar dan, ali kroz dva mjeseca, nekako mi ne ulijevaju povjerenje
Skinuto na INGR još, novi bid 34 komada na 25 500.[thumbsup]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a66cb762-a16f-44d2-922e-70c0d8d4e2e6
konacno da netko utjecajan odgovori onom napuhanom Samo dolu