krpa: ” INA na 2.135, a HT na 308… Sutra. .amodo. ” Zakaj to kazes?_
Pa tako piše na ttx-u.
Spr.am se da je to ekskluziva od sutra[lol] , samo su je greškom objavili već sada.
Zapravo su stavili cijene od petka. Nažalost…
Mislim da sutra ide nešto blaža varijanta današnjeg dana…
Mirovinci čekaju na -10% i krcaju se kao blesavi, trpaju i držre prije blokade do iznemoglosti..
Zatim blokada…odmora 2 sata , pa još trpanja..
Pa novi dan…
Svaka čast….imat ćemo mirovine veće nego plaće![shocked]
Ali, ne treba brinuti…..
Oporavak je na vidiku…
Pa nije ta 2009. tako daleko!!![wink]
To beholder:
Ajde molim te, mundus i llrb i Imzv, bas ce to rusiti berzu
Inace i slovenci su u komi
Slovenski borzni indeks (SBI20) 7.712,35 -4,25%
ako ova akcija mirovinaca ne bude značila svima nama bar 1000 kn veću mirovinu jednog dana, onda su zbilja nesposobni.
a možda računaju i na to da poslije ovih par mjeseci pola nas neće ni doživjeti mirovinu [lol]
Kairos:
”
”
ako ova akcija mirovinaca ne bude značila svima nama bar 1000 kn veću mirovinu jednog dana, onda su zbilja nesposobni.
a možda računaju i na to da poslije ovih par mjeseci pola nas neće ni doživjeti mirovinu [lol]
Ima i tu nešto!!
Oporavak bi nogao biti spor i težak(kada već do njega i dođe).
Mirovincima, koji su sada je to bar svima jasno jedini igrači, dosta je 10% godišnjeg prinosa…
To je na nekim našim uspješnicama 5-6 godina tuge i jada!
ivek123:
Ma kakvi. Još nije niti krenula rasprodaja braniteljskog fonda. Većina dionica još uvijek u sebi ima akumulirane visoke profite u zadnjoj godini. Recesija zahvaća svijet. Da li će RH moći servisirati vanjski dug u ovim uvjetima je veliko pitanje. Outlook je vrlo vrlo loš. Po meni ne dirati ništa prije ljeta kada će stvari moža biti jasnije
Oni koji se sad krcaju dionicama i koji su srušili burzu su jako jako pohlepni ….inače je nebi rušilii tako jako…
A da bi zaradili moraju nam prodavat dionice po višestruko većim cijenama, jer su jako jako pohlepni…
Prema tome jaki rast u nebesa je neminovan….a oće li to biti za 6 mjesec , 1 godinu, 2 godine…iskreno zabole me kita !
I zato…..glavu gore !
bob rok: ” ivek di si? ” Evo me. Jel Ivek lijepo rekao potoci krvi u travnju? Eto ga sada…. Bitno da ste me pljuvali i govorilii da sam druker. Ili mislite da sam toliko jak da sam ovo nadrukao??? [lol] [lol] [lol]
Nemoj da ti se zavrti u glavi od tolikog smijanja s ovim smajlićima [wink]