Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

potopljen i jdpl

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

I što sada? Sada kad su nam gaće skinuli do pete?

A što se onda radi?!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

ovi koji su prodali živi če se pojest kada počne rast a raslo bu brzo kak je i padalo,Stojić kriza staje između 3200-3300 bodova a sada je to-to dno[thumbsup]

NEMA PREDAJE

ovo je dno, nema predaje, dok ne prodaš nisi izgubio, nemože propast[thumbsup]

ako je ovo dno…onda nam slijedi još dva mjeseca grebanja po tom dnu…samo bojim se da nije dno!

ZDNK-R-A 54,99 47,00 55,00 54,99 45,10 +21,53% ATLS-R-A 53,88 45,00 53,88 53,88 45,00 +16,07% Evo to su jedine dvije prave firme na našoj burzi

Mislim da su nam ovime htjeli pokazati da mogu radit šta im god padne napamet! Sprdaju se s nama!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

ton:

Da li ima itko na ovom forumu tko mi može napisati par suvislih rečenica zbog čeg je crobex danas pao za 5,80% trenutno

malo značajniji pad danas…nije nikako posljednji do oporavka…bit će ovakvih dana još…

ali je ovo malo ? padamo mjesecima .nađi mi jednu burzu u svijetu sa ovolikim konstantnim padom.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

tigrus: ” govorio si prvo do 3700, pa 3400, pa 3200…. do koliko padamo? ” Tesko je reci. Vjerojatno nize nego itko zeli i pomisliti. Uhvatila me hebena skepsa nakon sastanka na ZSE u petak. Gle iako sam u cashu ovo me brine….. DA je dobro – nije.

postovani kolega sad me pocinjete plasit
hoce li doci koja otimisticna vijet od vas?

jedna pijesma kaze: lazi lazi lazi me [rolleyes]

To je to.
3.264,77 -6.03%

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

INA obranjena, PBZ rušenje ispod 900 nije uspjelo, HT se skuplja za dividendu… to sve nije toliko loše… a one blokade građevinara – ne vjerujem da se mogu ponoviti.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

I što sada? Sada kad su nam gaće skinuli do pete?

pa znata kolega što onda slijedi….dođi tatici da ti ga metne…. [lol] [lol] [lol]

tigrus: ” govorio si prvo do 3700, pa 3400, pa 3200…. do koliko padamo? ” Tesko je reci. Vjerojatno nize nego itko zeli i pomisliti. Uhvatila me hebena skepsa nakon sastanka na ZSE u petak. Gle iako sam u cashu ovo me brine….. DA je dobro – nije.

ja sam jos uvijek medu zivima jer sam vjerovao da je HT politicko pitanje.
sto se pokazalo da i je… 100% dividende, spasavanje cijene vise nego jednom…itd..

plus toga je i odlicna firma..

ali, opcenito situacija nije dobra jer se velika vecina malih investitora opekla…

a po krivulji ucenja najbolje se zapamete losa iskustva, ono ne – (citanjem zapamtis 10%, predavanja 30%, study case 50%, dobra iskustva 85% , losa iskustva 99%)

po tome se brdo ljudi nece vratiti jednom kad se opeku, a za mene su ljudi = kapital….

ja sam zbog toga apelirao da se spasi HT kad se urusavalo trziste prije 2 mjeseca…i spasio se…
ali kak cete ovo ispraviti nemam pojma…
tko ce nakon ovoga ulagati u fondove?

budd: ” I što sada? Sada kad su nam gaće skinuli do pete? ” pa znata kolega što onda slijedi….dođi tatici da ti ga metne…. [lol] [lol] [lol]

kolege kakva razina komunikacije .. ;((

ali mislim da je faza “umetanja” u tijeku ..

New Report

Close