Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ton: ” Da li ima itko na ovom forumu tko mi može napisati par suvislih rečenica zbog čeg je crobex danas pao za 5,80% trenutno ” Mislio sam da imate i sliku (pregled tržišta), a ne samo ton, kolega?! [lol] [lol]

;)) kul ..

čovjek ima “Smetnje” .. pa čuje samo ton ..

na kolko crobex trebao biti po Novoselcu

kupovao je INGR po 60 k i nije bila skupa a sad odjednom sve mu precjenjeno

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ovo su minusi nekih dionica koje pratim preko -10% ili blizu 10
jnaf-16,37
indg-11,65
hdel-11,48 blokiran
diok-9,9
ptkm-10,77
dlkv-11,19 blokiran
blje-9,31
jdpl-9,26
mgma-8,6
..bas se pitam ….MOŽE LI GORE….

Ispada da je bolje odradio posao Samodol nego Jurčić. [lol]

vi kao vjetar ovisi u kojem smjeru puse..ako raste jeee nema kraja rastu i kupujete ko ludi,a sada kada pada prodajete ko ludi.oooooooo nema dnu kraja..

a oni koji rade kontra zaradjuju ne nama..

Da je tu Ljubo bili bi vec davno u pozicijama i Grobex bi bio na 1200 sto iz ove perspektive i nije lose…. Hebi ga Toka drukao sam za pogresne!!!! [undecid][undecid]

skype - ivek1234

ivek di si?

Evo me. Jel Ivek lijepo rekao potoci krvi u travnju? Eto ga sada…. Bitno da ste me pljuvali i govorilii da sam druker. Ili mislite da sam toliko jak da sam ovo nadrukao??? [lol] [lol] [lol]

Hebem i FA i TA u ova vremena. PA je jedino sto priznajem i ocigledno je tocna.

skype - ivek1234

puno puno bolje .. reko čovjek ljudima pa što ne isprobate strategiju : “režite i bježite” ?
i ljudi mu ispunili želju ..

Da je tu Ljubo bili bi vec davno u pozicijama i Grobex bi bio na 1200 sto iz ove perspektive i nije lose…. Hebi ga Toka drukao sam za pogresne!!!! [undecid][undecid]

Kak je čovjek nekidan tu rekao: ja bi platio PKD, samo da imam dobit ove godine.

No respect

ton: ” Da li ima itko na ovom forumu tko mi može napisati par suvislih rečenica zbog čeg je crobex danas pao za 5,80% trenutno ” Eto, probati ću ja : zbog kriminalne organizacije

a gle, u petak smo svi znali da ce pasti u ponedjeljak…
to ti je tako tu…
ako je petak los, ponedjeljak je crni ponedjeljak…
to je to.
glupo, ali tako funkcionira ova burza.

Amerika otvorila u plusu. Toliko o recesiji.[cry]

Mogu oni, kad nemaju BF…[lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

ja stvarno ne vjerujem kolko dolazi naloga na prodaji

New Report

Close