Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivek di si?

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

SLK:

Kapitulacija je lagano započela. Početak završne faze koja, istina, još može potrajati.

Po svim knjigama a i po mojem 5 godišnjem iskustvu dionice prelaze iz slabih u jake ruke!

da istina,ma i bolje da preuzmu veliku igri..samo do kad cete se svi vi iskrcavati???
koliko li novaca imaju maleni

ovo je dno, nema predaje, dok ne prodaš nisi izgubio, nemože propast[thumbsup]

NEMA PREDAJE

Da li ima itko na ovom forumu tko mi može napisati par suvislih rečenica zbog čeg je crobex danas pao za 5,80% trenutno

zato što još treba iscijediti love iz malih investitora, koji ne znaju šta se zbiva i uhvatio ih je strah.

događa se još jedna pljačka naroda – i nije prva u Hrvata. razmislite malo.

ton:

Da li ima itko na ovom forumu tko mi može napisati par suvislih rečenica zbog čeg je crobex danas pao za 5,80% trenutno

Eto, probati ću ja : zbog kriminalne organizacije

hahahaah..nazalost sve je po zakonu,ali on ne stiti nas malene..ma neka nam je kad ne znamo sta radimo

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a59e5b65-d01c-45cf-bf8c-2ad190b12228&open=sec%5Blol%5D

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

dobre vijesti za dionicare igh
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=cd122fc0-94b1-4b21-a744-40196dd0bc86&open=sec%5Blol%5D

Mora da su danas sretni zbog toga!!!!![shocked]

Nije sve tako sivo.....

Mislio sam da imate i sliku (pregled tržišta), a ne samo ton, kolega?! [lol] [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

jel netko zna na kolko mora doć crobex da se legalno smije pljačkat trgovačke centre. Tak bi si uzeo jedan LCD kod Peveca ili kod EUROPATRADE.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Amerika otvorila u plusu. Toliko o recesiji.[cry]

Atlas u blokadi, POZITIVNOJ!!![lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Pa kolega, zar ne znate….?
Nije moguće?

Nije sve tako sivo.....

New Report

Close