CROBEX 3.276,37 -5,66%
Nikad nisam mislio da će ponovno doći vrijeme – što god kupiš, brzo ćeš uduplati ulog
Na ovaj način će propasti fondovi skupa s nama. Ali izgleda da im je to i u cilju kako se ponašaju
baš fond menadžere briga. ne propadaju njihovi novci. oni uvijek zarađuju, i kad ljudi povlače novce i kad ih opet ulažu, i kad ulagači gube i kad zarađuju. kao brokeri. a kada se fond ugasi, već oni imaju negde neki novi posao.
Kapitulacija je lagano započela. Početak završne faze koja, istina, još može potrajati.
Po svim knjigama a i po mojem 5 godišnjem iskustvu dionice prelaze iz slabih u jake ruke!
dobre vijesti za dionicare igh
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=cd122fc0-94b1-4b21-a744-40196dd0bc86&open=sec%5Blol%5D
Da li ima itko na ovom forumu tko mi može napisati par suvislih rečenica zbog čeg je crobex danas pao za 5,80% trenutno
Kako je Crobex miran i staložen na svojoj vrijednosti.
Šteta što je -5%.
SLK:
”
Kapitulacija je lagano započela. Početak završne faze koja, istina, još može potrajati.
”
Po svim knjigama a i po mojem 5 godišnjem iskustvu dionice prelaze iz slabih u jake ruke!
[lol] , [lol] po tvojim knjigama to se desava od 5200 vrijednosti indexa .
[wink] , sve pet , samo im taj prijelaz dosta tesko ide [thumbsup]
SLK: ” Kapitulacija je lagano započela. Početak završne faze koja, istina, još može potrajati. ” Po svim knjigama a i po mojem 5 godišnjem iskustvu dionice prelaze iz slabih u jake ruke!
Da, prvo su prelazile iz slabih ruku drhtavaca u slabe fondove, a sad prelaze iz slabih fondova u jake fondove!
Da li ima itko na ovom forumu tko mi može napisati par suvislih rečenica zbog čeg je crobex danas pao za 5,80% trenutno
Eto, probati ću ja : zbog kriminalne organizacije