Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CROBEX 3.276,37 -5,66%

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Kapitulacija je lagano započela. Početak završne faze koja, istina, još može potrajati.

No respect

Neka padne ovaj tjedan na 2000 pa da znamo više na čemu smo[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Nikad nisam mislio da će ponovno doći vrijeme – što god kupiš, brzo ćeš uduplati ulog

Hell is Empty and all the Devils are Here

Na ovaj način će propasti fondovi skupa s nama. Ali izgleda da im je to i u cilju kako se ponašaju

baš fond menadžere briga. ne propadaju njihovi novci. oni uvijek zarađuju, i kad ljudi povlače novce i kad ih opet ulažu, i kad ulagači gube i kad zarađuju. kao brokeri. a kada se fond ugasi, već oni imaju negde neki novi posao.

Kapitulacija je lagano započela. Početak završne faze koja, istina, još može potrajati.

Po svim knjigama a i po mojem 5 godišnjem iskustvu dionice prelaze iz slabih u jake ruke!

dobre vijesti za dionicare igh
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=cd122fc0-94b1-4b21-a744-40196dd0bc86&open=sec%5Blol%5D

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Da li ima itko na ovom forumu tko mi može napisati par suvislih rečenica zbog čeg je crobex danas pao za 5,80% trenutno

Kako je Crobex miran i staložen na svojoj vrijednosti.
Šteta što je -5%.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

SLK:

Po svim knjigama a i po mojem 5 godišnjem iskustvu dionice prelaze iz slabih u jake ruke!

[lol] , [lol] po tvojim knjigama to se desava od 5200 vrijednosti indexa .
[wink] , sve pet , samo im taj prijelaz dosta tesko ide [thumbsup]

najvrednije stvari u životu su besplatne

SLK: ” Kapitulacija je lagano započela. Početak završne faze koja, istina, još može potrajati. ” Po svim knjigama a i po mojem 5 godišnjem iskustvu dionice prelaze iz slabih u jake ruke!

Da, prvo su prelazile iz slabih ruku drhtavaca u slabe fondove, a sad prelaze iz slabih fondova u jake fondove!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Da li ima itko na ovom forumu tko mi može napisati par suvislih rečenica zbog čeg je crobex danas pao za 5,80% trenutno

Eto, probati ću ja : zbog kriminalne organizacije

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close