Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CROBEX 3.277,63 -5,32 % u 14.56h

do koliko su rekli da cemo padati?

do 3000 a možda i niže

ma dajte vec jednom okrenite taj trend bar za malo….
ajd pliz…
[pray]

ja bi kupio HT ali mi strasno ide na zivce kupiti ga za npr. 295 ako onda moram gledati kako je pao na 294,78kn

ucinite nesto jer se dosadujemo… [yawn][yawn]

Pa nisu ga rušili da bi napravili 50 milja prometa, to tu mora ostat jedno vrijeme ili ić još dole

Cookie Monster

Hebote, ovi ne da kontroliraju sve, nego kontroliraju do u jotu. Reko Stojić 3200 i gle čuda – 3200. Reko Novoselac Crobex treba 30-50% pasti, i padne Crobex 40%.

Svaka čast momci, toliku moć imati

Hell is Empty and all the Devils are Here

nema predaje[thumbsup]

NEMA PREDAJE

Prešli smo 100 milja prometa uz veliki pad. Je li to dobro ili loše, pitanje je sad…

Oni sta zanju kazu ; nikako nije dobro ” , ali ako su ljudi na forumu dosli do zakljucka da INDEX ide na 2500 , nije mi jasno ko je dansa a bome i u petak utuko toliku lovu .
Jedino logicno ;
– ili su zaboravili povuci naloge
– ili kupuju po necijoj zapvjedi
– ili misle da su im ovo prihvatljive cijene
– ili su solidarni pa spasavaju neke OIF
[undecid][wink]

najvrednije stvari u životu su besplatne

Koliko je crob?

Mea parvitas.

Koliko je crob?

3.274,68 -5.71%

DiAbLeRo:

Prešli smo 100 milja prometa uz veliki pad. Je li to dobro ili loše, pitanje je sad…

Oni sta zanju kazu ; nikako nije dobro ” , ali ako su ljudi na forumu dosli do zakljucka da INDEX ide na 2500 , nije mi jasno ko je dansa a bome i u petak utuko toliku lovu .
Jedino logicno ;
– ili su zaboravili povuci naloge
– ili kupuju po necijoj zapvjedi
– ili misle da su im ovo prihvatljive cijene
– ili su solidarni pa spasavaju neke OIF
[undecid][wink]

omf imaju lova i ako sada kupuju pa sve na niže prosječna cijena će im biti još niže i to je to ne igara njima 10% gore dole na 20 godina .

Koliko je crob?

koda je bitno , toliko da se nece od danasnjeg minusa oporaviti mjesec dana[undecid]

najvrednije stvari u životu su besplatne

Koliko je crob?

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.276,23 -5.67% 106.024.942,18 kn 106.024.942,18 kn

-5,36

No pain no Game

New Report

Close