Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovakva razmisljanja su tako tipicna za nas hrvate… nema veze ako nesto vrijedi 10 000, ak sam kupio za iljadu prodati cu za dvije i ici potrositi.. zato smo kmetovi uvijek bili i uvijek cemo ostati..

hm, tesko da ikoga mozes uvjerit da je ovakav pad dobra stvar
mozda da ima derivata pa da shortamo malo, bilo bi perja koliko hoces

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

hih ne da mi se cekat da te odmoderiraju.. ionak sam samo svratio na forum

pozdrav selji..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kada je u ovo doba bilo ovako malo gostiju Ukupno korisnika: 153 Ukupno gostiju: 2874

Stvarno ! Prije sat vremena sam gledao i 30.000 gostiju je bilo na forumu.
Izgleda požurili prijaviti unovčenje udjela u BF.
A CROBEX ode u blokadu kolektivno.

ovakva razmisljanja su tako tipicna za nas hrvate… nema veze ako nesto vrijedi 10 000, ak sam kupio za iljadu prodati cu za dvije i ici potrositi.. zato smo kmetovi uvijek bili i uvijek cemo ostati..

i zauvjek ostati, zivila nam lipa nasa

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Evo da se i ja konačno uključim na ovaj forum….

I malo otkomentiram seebiz.eu i pompoznu izjavu o INA-R-A!!
Naime, seebiz se pozvao na tvrtku ING kao vrsnog analitičara, koja je navodno izjavila da je target INA-e na 1780 kuna, te ju treba prodati……
E sad, nije nigdje naveo link da se ista informacija moze provjeriti…..
Da li je naveo da je dionica ING-a potonula 23,5% u zadnjih 6 mjeseci, sa današnjim padom kao da su na ZSE izlistane? Evo i dokaza, za razliku od napisa izvjesnog lika na seebiz.eu

http://www.ing.com/group/stockticker.jsp?lang=EN&menopt=ivr%7Cstc

Sigurno zato jer su izuzetno kvalitetna firma……..

Tako da mislim da bi definitivno ovakvi napisi trebali bit potkrijepljeni dokazima, a ne rekla kazala.

Imam i ja nekih informacija, ali nemam crno na bijelo i ne mislim da bi bilo pametno takve stvari iznositi….

Seljo: ” super24: ” cemu depresija? danas je moj portfelj zaokruzio -50%.. da je moglo bolje nepotrebno je govoriti.. no tko radi ne boji se gladi.. ako ovo potraje za par mjeseci godinu idem preuzeti nesto u ovoj dragoj nam drzavi, ako ne potraje i jednog dana budem na nuli opet sam na dobitku jer bi inace te pare sigurno potrosio.. ne znam nikoga tko moze imati hrpu para na racunu (relativno govoreci) a da nece mozda kupit auto, pa malo na skijanje itd.. ovako stedim za buducnost[cool] ” pa dobro ti ide stednja od -50% ” bas si seljo[smiley] probaj prodat auto pa racunaj koliko si u minusu.. a u plus neces sigurno vise, dok ja jos mogu..

ma koji auto stari – auto se ne kupuje, izplati se uzet na leasing i to da placas mjesecnu ratu leasinga lovom iz profita (kamate, nekretnine, dionice kad nije ovako), ili preko firme
drukcije se auto ne kupuje

a probaj razmislit da si te pare ulozio u nekretnine u zadnjih 10-tak godina, koliko bi danas imao

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Najbolji su mi ovi sto se guraju na bidu za lipu dvije….ljudi ne brinite bit ce robe za sve…[rolleyes]

No pain no Game

Pa ljudi, uživaje malo u ovim cijenama…jer sutra će ovo biti samo želja!

Hrvati ne znaju ni uživati!

Nije sve tako sivo.....

panika, panika…

sve smo ovo vec jednom prosli i sad opet panicare…
koji shit.
meni je uzasno dosadno gledati ovo.

ne znam za vas ali meni je dosadno….
ajmo radje nesto okrenuti, npr. trend…

ko je za? [thumbsup]

Čekaj da ti HT krkne na 260

Hell is Empty and all the Devils are Here

Savage:

ADRIS je p-e 8,8

LPLH P/E = 4,8

Ili ovi koji misle da sutra ne postoji pa da samo danas mogu kupit, a sto je najgore u zadnje vrijeme sve sto se danas cini jeftino sutra ce bit *ebacki preskupo[rolleyes]

No pain no Game

Pa ljudi, uživaje malo u ovim cijenama…jer sutra će ovo biti samo želja! Hrvati ne znaju ni uživati!

Želja onima koji kupuju ili prodaju ?

New Report

Close