ovakva razmisljanja su tako tipicna za nas hrvate… nema veze ako nesto vrijedi 10 000, ak sam kupio za iljadu prodati cu za dvije i ici potrositi.. zato smo kmetovi uvijek bili i uvijek cemo ostati..
hm, tesko da ikoga mozes uvjerit da je ovakav pad dobra stvar
mozda da ima derivata pa da shortamo malo, bilo bi perja koliko hoces
hih ne da mi se cekat da te odmoderiraju.. ionak sam samo svratio na forum
pozdrav selji..
kada je u ovo doba bilo ovako malo gostiju Ukupno korisnika: 153 Ukupno gostiju: 2874
Stvarno ! Prije sat vremena sam gledao i 30.000 gostiju je bilo na forumu.
Izgleda požurili prijaviti unovčenje udjela u BF.
A CROBEX ode u blokadu kolektivno.
ovakva razmisljanja su tako tipicna za nas hrvate… nema veze ako nesto vrijedi 10 000, ak sam kupio za iljadu prodati cu za dvije i ici potrositi.. zato smo kmetovi uvijek bili i uvijek cemo ostati..
i zauvjek ostati, zivila nam lipa nasa
Evo da se i ja konačno uključim na ovaj forum….
I malo otkomentiram seebiz.eu i pompoznu izjavu o INA-R-A!!
Naime, seebiz se pozvao na tvrtku ING kao vrsnog analitičara, koja je navodno izjavila da je target INA-e na 1780 kuna, te ju treba prodati……
E sad, nije nigdje naveo link da se ista informacija moze provjeriti…..
Da li je naveo da je dionica ING-a potonula 23,5% u zadnjih 6 mjeseci, sa današnjim padom kao da su na ZSE izlistane? Evo i dokaza, za razliku od napisa izvjesnog lika na seebiz.eu
http://www.ing.com/group/stockticker.jsp?lang=EN&menopt=ivr%7Cstc
Sigurno zato jer su izuzetno kvalitetna firma……..
Tako da mislim da bi definitivno ovakvi napisi trebali bit potkrijepljeni dokazima, a ne rekla kazala.
Imam i ja nekih informacija, ali nemam crno na bijelo i ne mislim da bi bilo pametno takve stvari iznositi….
Seljo: ” super24: ” cemu depresija? danas je moj portfelj zaokruzio -50%.. da je moglo bolje nepotrebno je govoriti.. no tko radi ne boji se gladi.. ako ovo potraje za par mjeseci godinu idem preuzeti nesto u ovoj dragoj nam drzavi, ako ne potraje i jednog dana budem na nuli opet sam na dobitku jer bi inace te pare sigurno potrosio.. ne znam nikoga tko moze imati hrpu para na racunu (relativno govoreci) a da nece mozda kupit auto, pa malo na skijanje itd.. ovako stedim za buducnost[cool] ” pa dobro ti ide stednja od -50% ” bas si seljo[smiley] probaj prodat auto pa racunaj koliko si u minusu.. a u plus neces sigurno vise, dok ja jos mogu..
ma koji auto stari – auto se ne kupuje, izplati se uzet na leasing i to da placas mjesecnu ratu leasinga lovom iz profita (kamate, nekretnine, dionice kad nije ovako), ili preko firme
drukcije se auto ne kupuje
a probaj razmislit da si te pare ulozio u nekretnine u zadnjih 10-tak godina, koliko bi danas imao
Najbolji su mi ovi sto se guraju na bidu za lipu dvije….ljudi ne brinite bit ce robe za sve…[rolleyes]
Pa ljudi, uživaje malo u ovim cijenama…jer sutra će ovo biti samo želja!
Hrvati ne znaju ni uživati!
panika, panika…
sve smo ovo vec jednom prosli i sad opet panicare…
koji shit.
meni je uzasno dosadno gledati ovo.
ne znam za vas ali meni je dosadno….
ajmo radje nesto okrenuti, npr. trend…
ko je za? [thumbsup]
Čekaj da ti HT krkne na 260
Savage:
ADRIS je p-e 8,8
LPLH P/E = 4,8
Ili ovi koji misle da sutra ne postoji pa da samo danas mogu kupit, a sto je najgore u zadnje vrijeme sve sto se danas cini jeftino sutra ce bit *ebacki preskupo[rolleyes]
Pa ljudi, uživaje malo u ovim cijenama…jer sutra će ovo biti samo želja! Hrvati ne znaju ni uživati!
Želja onima koji kupuju ili prodaju ?