koji mrtvi margini, tko jos ima margine?
imam i ja !
moj moze izdrzati pad HTa do 280kn. [thumbsup]
ali imam i casha… jos uvijek nisam nista napravio!
bas me zanima oce li me zvati! [thumbsup]
komentari trgovanja………….no comment! [pray]
samo jedno pitanje…….tko je danas kupio do sad preko 80mil u redovnom…?!!?
Sonniboy: ” super24: ” koji mrtvi margini, tko jos ima margine? ” ja imam još… osigurao u omjeru 3:1….al ovih ga dana definitivno zatvaram….nikad se ne zna. ” hm omjer sigurnosti je vrlo dobar .. zar nije sad najgore vrijeme za zatvaranje margina ?
ma slažem se samo imam još nešto keša… ne prodajem sada, to nikako….a ne želim da me zovu…ne volim to. radije ću špekulitar u ova nesretna vremena isključivo svojim novcem, čisto psihologije radi.
Bem vam margine, zato i padamo. Uzimali ste kredite kao da nema sutra. Toliko margina po stanovniku nema nigdje u svijetu. A zarađuje jedino banka.
Ja imam margin od 2. mjeseca. Osigurao 9:5. Još 3% pada i popit ću margin call…
od srca sretno kolega
Bem vam margine, zato i padamo. Uzimali ste kredite kao da nema sutra. Toliko margina po stanovniku nema nigdje u svijetu. A zarađuje jedino banka.
budd, di ti je avatar?
ma ne padamo mi na marginima kolega, nije to osnova pada, i sami to znate.
a tko im je kriv kada ih pohlepa nosi
budd:
”
”
a tko im je kriv kada ih pohlepa nosi
I mene je nosila, pa nisam margin dizao. Da jesam, sad bih i unuke zadužio
-5,56%
s Savage: ” P/E ADRS 6 TNPL 8 JDPL 9 PTKM 9 (a P/S 0,35!!!) ATPL 10 KODT 11 čak je i “skupa” Ingra na 17 mada je P/S i P/B viši u odnosu na dolje navedene. Ovako nešto nisam mislio da ćemo doživiti… ” još uvijek previše…kad bude P/E 5-6 e to je ulet
U normalno vrijeme , ovakav komentar smatrao bih luđačkim ili zalutalim sa burze u Zimbabveu.Sad mi sve više izgleda realan……