Mene ne čude ovu šta prodaju, već ovi šta kupuju, pa zar ne vide da će već do kraja dana bit u minusu.
Jednom mogu popušit ali dva puna ne.[rolleyes]
Pitam se dali smo mi zadnji luzeri koji nisu prodali ili ih ima još…..[thumbsup]
P/E
ADRS 6
TNPL 8
JDPL 9
PTKM 9 (a P/S 0,35!!!)
ATPL 10 (nakon 1Q redovni oko 7)
KODT 11
čak je i “skupa” Ingra na 17 mada je P/S i P/B viši u odnosu na dolje navedene. Ovako nešto nisam mislio da ćemo doživiti… nek mi samo fond manageri pričaju o precijenjenosti RH tržišta. Vani bi dugo u zatvoru gulili…
-5,05% Crobex[bye][bye][bye]
s
P/E ADRS 6 TNPL 8 JDPL 9 PTKM 9 (a P/S 0,35!!!) ATPL 10 KODT 11 čak je i “skupa” Ingra na 17 mada je P/S i P/B viši u odnosu na dolje navedene. Ovako nešto nisam mislio da ćemo doživiti…
još uvijek previše…kad bude P/E 5-6 e to je ulet
koji mrtvi margini, tko jos ima margine?
ja imam još… osigurao u omjeru 3:1….al ovih ga dana definitivno zatvaram….nikad se ne zna.
CROBEX 3.287,51 -5,30%
super24: ” koji mrtvi margini, tko jos ima margine? ” ja imam još… osigurao u omjeru 3:1….al ovih ga dana definitivno zatvaram….nikad se ne zna.
hm omjer sigurnosti je vrlo dobar ..
zar nije sad najgore vrijeme za zatvaranje margina ?
Odkada je Ivek postao katastrofičan članak o INA-i cijena nije pala, što više porasla je za jednu kunu.
Možda bi mogao postati i nešto “lijepo” za IGH, INGRA i HT
P/E ADRS 6 TNPL 8 JDPL 9 PTKM 9 (a P/S 0,35!!!) ATPL 10 (nakon 1Q redovni oko 7) KODT 11 čak je i “skupa” Ingra na 17 mada je P/S i P/B viši u odnosu na dolje navedene. Ovako nešto nisam mislio da ćemo doživiti… nek mi samo fond manageri pričaju o precijenjenosti RH tržišta. Vani bi dugo u zatvoru gulili…
ADRIS je p-e 8,8