Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pitanje za stare lavove. Nije li praksa na razvijenim tržištima kapitala da firme same otkupljuju svoje dionice i čuvaju im cijenu? Zašto tome kod nas nije tako? Privatni interesi ili štogod drugo ?

ATPL to radi, možda se boji preuzimanja. JDPL ne mora, 85% vlasnik HFP.

Izgleda da pocinje “Lightning round” malo prerano doduse. Rade faksovi cijeli dan. Hoce li danas puci petarda???

ovisi o INA i HT

trenutno je USD LIBOR prilično nizak i puno svjetskih banka i firmi plaća male kamate. To se mora odraziti na poslovanja jer će se pokrenuti val novih investicija. Evropa to još ne prati jer očito procjenjuju da kriza nije baš takva. S amerima je počelo tamo će i završiti. Kako god bilo puno igrača će zgrabiti dobre dionice u Hrvatskoj.
Šteta onih koji su morali prodavati iz strah, neznanja, kredita ili nečeg drugog. To je najviše mali čovjek koji je ispušio ili na dionicama ili preko fondova.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

netko je davno bio pitao “Jel ovo dno?” na što je dobio odgovor: “Je, ovo je dno, još samo da dotaknemo dno dna i na konju smo!”

Međuta, dno flaše je puklo!! [embarass] [bye] [cry]

JDPL, IGH iskrcavanje. Pucaju nalozi za obranu.
INGR skriveni nalog na kupnji.

Ovo za INGRU mislis ili znas?

Baron:

Ma kakav skriveni zaje…a se.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Baron: ” JDPL, IGH iskrcavanje. Pucaju nalozi za obranu. INGR skriveni nalog na kupnji. ” Ovo za INGRU mislis ili znas?

Ma ne bojim se ja 50 kom skrivenih, nego se bojim margina sutra, razbucanih fondova, braniteljskih fondova koji imaju dionice THT-a i INE. Toga se ja bojim.
Na kraju ćemo pasti kao i Belex. A tako smo bili daleko od njih.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

moneymaker:

Baron:

Ma kakav skriveni zaje…a se.

Volim crni humor. ali… Prodat ću ja što imam pa kupiti na 20K kak stvari stoje

koji mrtvi margini, tko jos ima margine?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Odosmo ispod 3300 bodova?
Ipa formacija klina ne vrijedi u ovakviim izvanrednim situacijama.
A ja sam žali što nisam na tržište ušao prije 2 godine.
Pa evo nam ga sad. Tržište došlo nama.
[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Nitko više ništa ne brani, svi veliki misle da mogu uletit kad hoće i spasiti stvar… ali kad opet krenu margini jer ni certifikata više nema, to bi tek moglo biti ono pravo… a onda spašava samo Svevišnji.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

koji mrtvi margini, tko jos ima margine?

hehe, ja sigurno više ne… ali cijena je plaćena

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close