[/quote]
s koje ste vi planete kolega…..[lol]
Ajme meni……..anlitičari traže opet razloge…
Što ste čitali prošlog tjedna: Jandrokovićev gaf i crni ponedjeljak na burzi
Gaf mlade HDZ-ove zvijezde Gordana Jandrokovića, koji je na jednoj od svojih prvih diplomatskih turneja pokazao svoje (ne)znanje o pretpristupnim pregovorima, bio je prošli tjedan najčitaniji članak Business.hr-a.
Vrlo jednostavno ljudi vide da im padaju udjeli u fondovima i bježe glavom bez obzira,dok se to ne okrene biti će ovako….većina ni ne zna koje im fond ima dionice traže cash i gotovo[cry]
Ja to isto mislim! 2k je granica!
Ja ne mislim. U kontekstu ovih padova ne bi mi bilo nista neobicno da INA ide ni na 1400 kn. Iako mislim da je vec sad povoljna za ulaz gledajuci horizont od godinu-dvije samo j… nemam kesa.
Samo prethodni tjedan INGR, IGH, MLNR bilježe 20% minus (neki čak i veći). Kako smatram da su to dionice koje bi trebale bti ogledalo drugima (većini) ovakav edfekt mi nije nikako prihvatljiv. Može li netko to obrazložiti?
Vrlo jednostavno ljudi vide da im padaju udjeli u fondovima i bježe glavom bez obzira,dok se to ne okrene biti će ovako….većina ni ne zna koje im fond ima dionice traže cash i gotovo[cry]
da to je to .. nisu tolio mali koji su u dionicama “krivi” koliko mali u fondovima ..
tako mi se nekako čini..
Sad mi je jasno otkud ljudima toliko dionica. Ovi koji sad kupuju će isto za par mjeseci imati puno.[thumbsup]
da to je to .. nisu tolio mali koji su u dionicama “krivi” koliko mali u fondovima .. tako mi se nekako čini..
A da nisu možda pijani branitelji. Treba im za kocku…
Rasprodaju sve u šesnaest[lol]
ATPL se muški brani. Vidjet ćemo da li će biti dovoljno para za obranu 2000kn.
Na ostalim dionicama se čeka da se kupnja nakupi pa se buba po njoj onda.