Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

beholder: ” dobri su mi ovi u biznisu: 9:30 crobex testira dno (oporavak je iza ugla) 10:30 panična rasprodaja gura crobex 11:45 Totalni potop 14:00 ???? (crobex is dead) ” Dramatično, monstruozno, strah i nevjerica, nezabilježeno… je postao obavezni sadržaj svakih flash newsa svih kategorija vijesti u medijima koji se bore za tržište. Hoćete slušat i gledat krv, masakr, propucavanje nečije lubanje uživo? Volite dramatične vijesti? Narod veli: da!!! OK. “Blok reklama pa se vraćamo na bojište. Ostanite s nama.” That’s just the way it is…

znači kraj je blizu …

to ti je ono kad je moja stara počela pričati kako će zaraditi na HT-u pa se okrenulo … evo sada priča kako ljudi gube na dionicama ….

nekako mi se stara pokazala kao bolji pokazatelj i od TA i od FA

[smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

Pazi komentare na business.hr

markolvegas, markolvegasatcharyahoo.com 14.04.08 11:34
ja prodao sve udjele pbz globala, pusim oko 335.tisuca svoje love…. puno je to love ako nisam nista naucia

seljo_beljo, markolvegas 14.04.08 12:04
ja još nisam počeo prodavat, ali pijen peptoran već cili misec!!!

Čini mi se da su najveći dioničari, ekipa iz južnijih krajeva.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Ingra se vraća polako u “normalni ” minus[rolleyes]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Ušli smo u novo doba kada će se glave skidati. Maljem.

Ovakav nacin pisanja ti nije bas pametan. Nedaj Boze da nekom padne vlas s glave od ljudi iz fondova. Mogao bi upasti u gabulu. Vjerujem da nisi los covjek a ovakvim napisima izlazes se maksimalno nepotrebno a da ce ti pomoci nece.

skype - ivek1234

budd:

Ušli smo u novo doba kada će se glave skidati. Maljem.

Ovakav nacin pisanja ti nije bas pametan. Nedaj Boze da nekom padne vlas s glave od ljudi iz fondova. Mogao bi upasti u gabulu. Vjerujem da nisi los covjek a ovakvim napisima izlazes se maksimalno nepotrebno a da ce ti pomoci nece.

Ja sam mislio na otkaze. Bilo kakvo nasilje najstrože osuđujem

Hell is Empty and all the Devils are Here

Evo i Viro da nam bude sladje…..[proud]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Došli smo do faze koja, barem mi se čini, ne odgovara više nikome – pa čak ni fondovima. Svi redom imaju ogroman pritisak na otkupe udjela,što dodatno komplicira stvra.
Onaj tko će ovo debelo iskoristit jest poneki strani investitor ( čitaj : Banka ili fond) i pokuvati za “siću”.

Pomalo jezivo[undecid]

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

nekako mi se stara pokazala kao bolji pokazatelj i od TA i od FA
[smiley]

Ma hajde?[smiley]

Welcome back.[thumbsup]

No respect

fazan: ” nekako mi se stara pokazala kao bolji pokazatelj i od TA i od FA [smiley] ” Ma hajde?[smiley] Welcome back.[thumbsup]

situacija je toliko očajna, da se poseže za očajnim mjerama …

[smiley]

čak je i INDG (inače imuna na sve padove) dobrano zaronila …

Ingra se vraća polako u “normalni ” minus[rolleyes]

Ne bih rekao po napadu prodaje.
K/P ne ukazuje vraćanje u normalu.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Jedno vrijeme su trudne žene dobro čitale TA.[lol]
Di su? Ima li tko trudnu ženu?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

New Report

Close