Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
I hoćemo li probit 200 kn danas?
198,90 još 176 komada….
Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Zamalo do 200 [smiley2]
Poslije dugog vremena stagnacije PTKM je počela rast i već prvi dan je došla nadomak 200 s oko milijun i 300 tisuća kuna prometa.
Ako se tako nastavi do kraja tjedna evo nas blizu all time high. Biti će sutra zanimljivo na otvaranju [smiley2]
ZSE potpisao ugovor s OMX-om
Švedska tehnološka kompanija OMX i Zagrebačka burza potpisali su ugovor prema kojem će OMX implementirati novi sustav trgovanja koji bi, kao novost, podržavao i trgovanje derivatima (izvedenicama).
Ugovor je uslijedio nakon što je u studenome potpisan sporazum o suradnji između tih dviju strana.
“Cilj nove trgovinske platforme jest izbjegavanje tehničkih prepreka za daljnji razvoj tržišta, ali i šansa da našim klijentima pružimo moderne financijske instrumente i proizvode”, izjavio je Roberto Motušić, direktor Zagrebačke burze.
Markus Gerdien, predsjednik tržišnih tehnologija u OMX-u, tu je suradnju okarakterizirao kao važan strateški korak koji će ojačati poziciju kompanije u istočnoj Europi.
Ajde PTKM-aši, koje su prognoze za danas? Sve mi ukazuje na probijanje 210 tamo negdje oko 14.00.[smiley2]
Ajde PTKM-aši, koje su prognoze za danas? Sve mi ukazuje na probijanje 210 tamo negdje oko 14.00.[smiley2]
Aktualiziranje aktivnije uloge države u korporativnom sektoru, koliko god bilo mrsko teoretičarima (i inima), očito evocira neke lijepe uspomene. Barem u slučaju kutinske Petrokemije (PTKM-R-A), čije su dionice jučer, potvrđujući blagu inicijativu optimista, dogurale do najviše razine od kraja listopada prošle godine, ubilježivši skok od čak 7 posto (na maksimalnih 199 kuna), uz 1,3 milijuna kuna prometa. Među privlačnijim građevinarima istaknula se Montmontaža (MMTZ-R-A). Skokom od 2,2 posto uspjela se dokopati novog all-time-high rezultata (47.500 kuna).
prijatelju šta će tek biti kad ti kreneš u pravu akciju ako si jučer bio u blagoj inicijativi
pa moglo bi do 212 do kraja dana.
a prognoze za fnvc ?
optimist:
”
”
pa moglo bi do 212 do kraja dana.
a prognoze za fnvc ?
PTKM će puno brže ići gore. Neće se sigurno čekati 14:00h.
FNVC – samo ovisi koliko se još misli iskrcati na 680. Sa završetkom iskrcavanja vrlo brzo prema booku.
optimist: ” Ajde PTKM-aši, koje su prognoze za danas? Sve mi ukazuje na probijanje 210 tamo negdje oko 14.00.[smiley2] ” pa moglo bi do 212 do kraja dana. a prognoze za fnvc ?
Pa teško da bi moglo do 212 obzirom na matematiku i Samodolova pravila. Ako se ne varam, najveća cijena bi mogla biti negdje oko 210
slatka: ” optimist: ” Ajde PTKM-aši, koje su prognoze za danas? Sve mi ukazuje na probijanje 210 tamo negdje oko 14.00.[smiley2] ” pa moglo bi do 212 do kraja dana. a prognoze za fnvc ? ” PTKM će puno brže ići gore. Neće se sigurno čekati 14:00h. FNVC – samo ovisi koliko se još misli iskrcati na 680. Sa završetkom iskrcavanja vrlo brzo prema booku.
Nažalost neće ići iznad 210,70
Što sam rekao !!![smiley2] Nastavak u 13:06 !!!
Zašto u 13:06?