Nigdje se mi ne odbijamo. Fondovi neće dizati jer im ovo nije povoljan ulaz.
Cekamo “Lightning round” pred zatvaranje….
Baron: ” Nigdje se mi ne odbijamo. Fondovi neće dizati jer im ovo nije povoljan ulaz. ” Cekamo “Lightning round” pred zatvaranje….
Da li je to isto što i “happy hour” ? Za fondove traje već danima , a i još će.
Belex +2,5%, slovenci -3,5%, a mi u sredini[thumbsup]
oh ho ho…
vidi vidi…
HT blizu 300…
dobro da nisam kupovao u petak. [thumbsup]
sto cemo sad?
kupiti ili cekati?
hm.. hm…
…mislim da si kolega izjavio da ides u kupnju ako se ht spusti ispod 305 kn….ja cu kad bude 290….
Baron: ” Nigdje se mi ne odbijamo. Fondovi neće dizati jer im ovo nije povoljan ulaz. ” Cekamo “Lightning round” pred zatvaranje….
Ne znam što će biti pred zatvaranje, ali već ovo je koma. kupovao sam Ht po 309 u petak. Računao sam da neće ispod 290 17.04. Kako ovo ide, mogla bi i prije već pasti na tu razinu. Iako imam i dosta keša, strah me i pomisliti kupovati nešto jer ovo je debakl.
Sa velikm strahom, ipak sam na kupnji. Neki dan sam krivo procijenio i ušao na oko crobexu oko 3600, sad dokupljujem, pa nek ide sve u honduras. ako ode još niže, opet ću dokupiti. Marginom[angry]
to stari, reci ti njima, nebu mene niko.. ajmo svi u kupnju pa da sutra imamo malo vece gubitke[angry]
Ljudi, ovo je je bolje od bilo kakvog IPO-a. nema punomoći, nema javnih bilježnika, čekanja u repu…A diskont cijena oko 200%(slikovito rečeno). Ja kupio Dalekovod.[thumbsup]
Ja se već bojim scenarija u kojem će oni koji su u cashu ispucati svu municiju a neće zaustaviti pad.
Kad mali (oni pametni koji su prodali prije par mjeseci) prestanu kupovati nastupa prava tarapana.
Fondovi su slabi i niske kupovne moći te ostaju mirovinci. A oni sami ne mogu dignuti burzu.
Ako HT ode dole zbog pritiska branitelja a otići će, ode crobex na 2000. A bojim se možda i niže jer
će oni koji su na burzi već dugo i još su u plusu u odnosu na 2006-tu početi likvidirati svoje pozicije dok
još mogu.
Crno nam se piše….
Vidi, vidi kako je Veliki Medvjed JAKO DOBRO UPOZNAT s dinamikom Margin Call-ova!
Možda se koristi povlaštenim informacijama, ili i sam vrti brojeve u nekom invest. sektoru u nekoj banci.