Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zatišje, rasprodaja gotova,kreće odbijanac?

privremeno kao i obično…

ATPL ide s aska zadnjih par transakcija….[thumbsup]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Sad smo blizu stanju Crobexa na kojem navodno AZ kreće u kupovinu.
Interna informacija koja kola među …

nemaš pojma koliko bi volio da si u pravu [pray]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Kao i vi, i ja sam do grla u gubicima. Ali lako je žmiriti na nešto što će ionako danas biti u dnevniku. Jutros dok sam išao na posao nešto prije 8, a tramvaj mi prolazi pored 2 Fine, vidio sam svojim očima redove od više desetaka ljudi. I to prije otvaranja. Ako su to bili muškarci koji su plaćali mjesečne račune onda ok. Al svi znamo da nisu bili, a to će danas biti udarna špica dnevnika: redovi pred finom…i ode sve kvragu [undecid]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

tony:

P.E.:

Sad smo blizu stanju Crobexa na kojem navodno AZ kreće u kupovinu.
Interna informacija koja kola među …

pogledajte malo stanje top10, pa ćete vidjeti da već nekoliko dana AZ obilato kupuje neke dionice

Da neke.

ADRS-P, HT, INA, MGMA…

OPORTUNIST: ” Zatišje, rasprodaja gotova,kreće odbijanac? ” privremeno kao i obično…

Slična trgovina kao i u petak. Stabilan crobex ispod -4%.
Ako se ne stvori sjena i tržište se ne odbije gore danas, sutra nastavljamo u revijalnom tonu.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Sa velikm strahom, ipak sam na kupnji. Neki dan sam krivo procijenio i ušao na oko crobexu oko 3600, sad dokupljujem, pa nek ide sve u honduras. ako ode još niže, opet ću dokupiti. Marginom[angry]

50 milja promet…mislio sam da će biti više

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

kupnja ne reagira

lose jako lose

dok ne prodaš nisi izgubio a propast nemože[thumbsup]

NEMA PREDAJE

Nigdje se mi ne odbijamo. Fondovi neće dizati jer im ovo nije povoljan ulaz.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close