Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je prebolesno. Podijelit ćemo se na velikaše, Crkvu i kmetove, a onda ni seljačke bune nisu daleko…

zmrklic: ” ATPL to radi, jedini ” Kad je po 2k poklon no tko ga je briga…[cry][cry][cry]

Sad će brzo mali odmah po asku!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Slovenci
SBI20 -3,79%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Čini mi se da ništa od stampeda branitelja,oni us pametniji od ovih prodavača…

Sve je jasno. Pljačka ko iz udžbenika. Budale nasjele. Oni koji nisu prodali, ispali još veće budale (uključivši i sebe)

Hell is Empty and all the Devils are Here

“Ako promet raste, a cijene i dalje padaju, te ako se promet naglo poveća, sve više papira prelazi iz ruku kolebljivih u ruke čvrstih!” Kostolany, str. 45 (u mojem izdanju)

Inače, razgovarao sam s nekoliko branitelja, nijedan od njih ne pomišlja na prodaju udjela za sada.

dobro ocemo probit vise 5 %, hebes takav pad ak nije bar 5%, to je vec pocelo bit pod normalno za ponedjeljak, na 2 se vise nit ne zivciram[lol] , sad malo ozbiljnije.. mislim da je to to od pada za danas gospodo, a ocekujem mali bouce na -2% pri kraju radnog dana… nema sanse da ovak zavrsi.. ali sutra je novi dan [bye]

Glory, glory, Man United!!

Sad smo blizu stanju Crobexa na kojem navodno AZ kreće u kupovinu.
Interna informacija koja kola među …

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

“Ako promet raste, a cijene i dalje padaju, te ako se promet naglo poveća, sve više papira prelazi iz ruku kolebljivih u ruke čvrstih!” Kostolany, str. 45 (u mojem izdanju)

Inače, razgovarao sam s nekoliko branitelja, nijedan od njih ne pomišlja na prodaju udjela za sada.

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

sava, 14.04.2008. u 11:25
sava: ” Doveli ste investitore na rub propasti, prebacili odgovornost na njih, liepo se oprali i sada umjesto da ih uputite kako anulirati gubitke pozivate ih da se više nikada ne vrate na burzu. Kakva to osoba mora biti koja u situaciji kada se veliki broj dionica nalazi na vrlo niskim razinama i jako su podcjenjene, umjesto da pozove na kupnju, poziva na apstinenciju. Vrlo nisko porivi upravljaju tvojim pisanjem. “
evo ja ću te uputiti u anuliranje gubitka, ali upozoravam te da je u pitanju vrlo rizična operacija! pretpostavljam da si do grla u dionicama i ne znaš kamo dalje….[/quote]

Kritika je bila upućena regulatorima tržišta!
Ako nisi znao, postoji Zakon koji regulira položaj i ulogu HANFA-e!
Također sam se osvrnuo i na najveći pad DJ na NYSE a povezan je bio s rušenjem WTC-a!
Znamo i kako su se proveli oni u koje je uprijeto prstom kao glavnim i odgovornim krivcima!

ako nakon bf-a uslijedi zesci oporavak ovi kaj su odma prodali opet ce pricat da ih je pokrala drzava.. stvarno bi trebalo malo bolje uputit te branitelje o stanju na trzistu

Glory, glory, Man United!!

Jaka kupnja na atpl [thumbsup]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Kako je grobi?

Mea parvitas.

New Report

Close