Ovo je prebolesno. Podijelit ćemo se na velikaše, Crkvu i kmetove, a onda ni seljačke bune nisu daleko…
zmrklic: ” ATPL to radi, jedini ” Kad je po 2k poklon no tko ga je briga…[cry][cry][cry]
Sad će brzo mali odmah po asku!
Čini mi se da ništa od stampeda branitelja,oni us pametniji od ovih prodavača…
Sve je jasno. Pljačka ko iz udžbenika. Budale nasjele. Oni koji nisu prodali, ispali još veće budale (uključivši i sebe)
“Ako promet raste, a cijene i dalje padaju, te ako se promet naglo poveća, sve više papira prelazi iz ruku kolebljivih u ruke čvrstih!” Kostolany, str. 45 (u mojem izdanju)
Inače, razgovarao sam s nekoliko branitelja, nijedan od njih ne pomišlja na prodaju udjela za sada.
dobro ocemo probit vise 5 %, hebes takav pad ak nije bar 5%, to je vec pocelo bit pod normalno za ponedjeljak, na 2 se vise nit ne zivciram[lol] , sad malo ozbiljnije.. mislim da je to to od pada za danas gospodo, a ocekujem mali bouce na -2% pri kraju radnog dana… nema sanse da ovak zavrsi.. ali sutra je novi dan [bye]
Sad smo blizu stanju Crobexa na kojem navodno AZ kreće u kupovinu.
Interna informacija koja kola među …
“Ako promet raste, a cijene i dalje padaju, te ako se promet naglo poveća, sve više papira prelazi iz ruku kolebljivih u ruke čvrstih!” Kostolany, str. 45 (u mojem izdanju)
Inače, razgovarao sam s nekoliko branitelja, nijedan od njih ne pomišlja na prodaju udjela za sada.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Kritika je bila upućena regulatorima tržišta!
Ako nisi znao, postoji Zakon koji regulira položaj i ulogu HANFA-e!
Također sam se osvrnuo i na najveći pad DJ na NYSE a povezan je bio s rušenjem WTC-a!
Znamo i kako su se proveli oni u koje je uprijeto prstom kao glavnim i odgovornim krivcima!
ako nakon bf-a uslijedi zesci oporavak ovi kaj su odma prodali opet ce pricat da ih je pokrala drzava.. stvarno bi trebalo malo bolje uputit te branitelje o stanju na trzistu