Možda je i ovo signal za gore ili ćemo uskoro otvoriti vrlo posjećenu temu na forumu “psihološka pomoć pri trgovoanju na ZSE”
jesmo izblokirani danas – vikali ste na iveka ali čovjek je dobro govorio mada ga nisam niti ja previše uvažavao do nedavno…
zapravo je ivek dobar čovjek, samo se nama nije sviđalo njegovo predviđanje !
a da li nam se sada sviđa ovaj crobex ?
j…. ivek, čitaj što je pisao prošle godine i što će pisati najesen[bye]
Kako ne kužite da je ivek i još neki produžena ruka fondova i oni su isključivi krivci za ovaj pad Crobexa. Ja nisam ništa izgubio jer nisam ništa prodao. Sad prodaju samo retardirani…[shocked]
Samo sam htio reći da ne kužim što ovi koji danas ne misle prodavati uopće gledaju burzu?!
Danas je dan medvjeda i bikovi se trebaju maknuti sa puta.
Treba izbjegavati bitke koje ne možeš dobiti!
Ako ne misliš prodavati, a čitaš sve ove postove crnjaka i gledaš potop onda si zbilja mazohist!
Pa tu bi i najsigurniji prolupali.
Ja sam rekao-kupio sam i ne mislim prodavati. Sad sam vidjeo kakvo je stanje i meni dosta.
Do nekih boljih dana pozdrav od mene.
Ht i Ina obranjeni. Ovo je bilo dno idemo popodne u plus i tko još danima i mjesecima. Čestitam onima koji nisu prodavali, svi će biti debelo nagrađeni.[thumbsup]
karlo28: ” doodd: ” popljuvali me kada sem upozoravao na ogroman pad, a sada ne stignu ni pisati koliko brzo nastoje sve prodati.[thumbsup] ” Ma kolega nitko Vas ne napada samo ljudi od Vas traze objasnjenja tih tvrdnji a Vi neznate odgovor. Ja sam se danas lijepo nakupovao i to sve malo iznad razina od blokada. Da nema ovih koji prodaju po ovim cijenama nebi ni mi mogli kupovati po istim. [thumbsup] Poznata je ona : Kad svi prodaju kupuj – i kad svi kupuju prodaj [thumbsup] Buducnost ce pokazati tko je u pravu. ” ovako objašnjenja za ono što govorim su činjenice a to je da se to upravo i dešava što navodim. to što ste vi odlučili ovdje se raspaljivati da ste nešto kupili ili ne to mene doista ne iteresira, jer ste kupili skupo, ali to nije moja stavr. malo bolje pročitajte postove, pa ćete vidjeti da sam na mnogima i argumentirao šta sam naveo , luzeri ste od formata nema šta
Ma kolega neznam cemu ovakvo Vase pisanje,stedite zivce,sve je ok[lol] [lol] [lol]
Pa valjda netko mora i kupovati da bi Vi mogli prodati,ovakva berba se rijetko kad dogada.
Ne vraća se. nema odbijanca na žalost.[undecid]
ZADNJI UPIT: 14.04. u 11:05
(Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više)
Broj dionica u padu 78 93,98%
Broj dionica u porastu 3 3,61%
Čini mi se da ništa od stampeda branitelja,oni us pametniji od ovih prodavača…
samo ti karlo beri – to branje je već mjesecima a jasno jedan dan će i tome doći kraj ali meni se ne riskira više – čekam !
Samo sam htio reći da ne kužim što ovi koji danas ne misle prodavati uopće gledaju burzu?!
Danas je dan medvjeda i bikovi se trebaju maknuti sa puta.
Treba izbjegavati bitke koje ne možeš dobiti!
Ako ne misliš prodavati, a čitaš sve ove postove crnjaka i gledaš potop onda si zbilja mazohist!
Pa tu bi i najsigurniji prolupali.
Ja sam rekao-kupio sam i ne mislim prodavati. Sad sam vidjeo kakvo je stanje i meni dosta.
Do nekih boljih dana pozdrav od mene.
Ali kupujemo prijatelju.[thumbsup]