Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

žalosno je u nas što npr. dionička društva uopće ne štiti nas male dioničare, a što se može napraviti vrlo jednostavno otkupom svojih dionica kao što se to recimo radi u drugim državama [undecid][angry]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Malo je stalo,čini mi se odbijanac na gore uskoro…nećemo na nulu no mislim crobex na kraju dana -1,5;-1,8

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Ja zasad neću prodavat,nekako mislim da se više ni nema šta izgubit. [cool]

Ma normalno da nema gužve jer panika nije ni počela…čekajte danas prve vijesti na dnevniku…nakon objave tipa “ode burza u pićvajz…”…ćemo procjenjivati

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

ATPL to radi, jedini

@ beholder Kolega, što vi onda nama u dionicama savjetujete? Stop loss, bez obzira na gubitak? Lako je pričati kad ste u kešu, stavite se u našu poziciji

stop loss je navodno uzrokovao krizu burze u americi 1987 .. iz jednog stop loss u drugi, jer su se prvi puta za to počeli korisiti kompjuteri i automatsko trgovanje ..
i komjuteri su kaskadno (domino efekt) stop loss-ali dok sve nije palo za podosta .. ali očito da nisu imali neku fer vrijednost uneseno u te programe , da jesu ne bi ni programi prodavali po nerealno niskim cijeneama ..

slično je i sada naši prodavatelji nisu baš upoznati sa fer cijenama ..

Ja zasad neću prodavat,nekako mislim da se više ni nema šta izgubit. [cool]
I meni se čini, unatroč svemu…

BTW onaj beholderov post gore je odličan!

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

ATPL to radi, jedini

Kad je po 2k poklon no tko ga je briga…[cry][cry][cry]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Malo je stalo,čini mi se odbijanac na gore uskoro…nećemo na nulu no mislim crobex na kraju dana -1,5;-1,8

Ne bih rekao. Nitako neće dizati jer nema casha, a mali prodaju.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

jesmo izblokirani danas – vikali ste na iveka ali čovjek je dobro govorio mada ga nisam niti ja previše uvažavao do nedavno…

zapravo je ivek dobar čovjek, samo se nama nije sviđalo njegovo predviđanje !
a da li nam se sada sviđa ovaj crobex ?

@beholder

mislim da je ovo sa prerasporedom portfelja na ht i ernt losa taktika jer kada isplate dividendu ne gine im pad od 10%, dok ce ukoliko da tada dodje do oporavka ostale dionice (bas one koje su najvise pale) frcat od blokada u nebo… tako je bilo i na zadnjoj korekciji nakon ht-a, iako ona nije bas previse usporediva sa danasnjom situacijom, ali cini mi se da ce oporavak od ove biti jednako strelovit. samo na znatno nizim granama

Glory, glory, Man United!!

jesmo izblokirani danas – vikali ste na iveka ali čovjek je dobro govorio mada ga nisam niti ja previše uvažavao do nedavno… zapravo je ivek dobar čovjek, samo se nama nije sviđalo njegovo predviđanje ! a da li nam se sada sviđa ovaj crobex ?

a zanš kakvi smo mi ljudi…donositeljima loših vjesti smo obićno odfikarili glavu [lol] [lol] [lol]

New Report

Close