Kako vam nije jasno – Hrvati vole brzu zaradu … kad je išlo up onda su svi tukli po prodaji sad kad ide down svi prodaju da kupe jeftinije. .[proud]
A jesmo stoka sitnog zuba – dobro je rekao Tuđman.[lol]
već smo duuugo pri kraju kataklizme… no bojim se da ipak nismo [cry] neko će si na kraju za badav kupiti firme koje vrijede po 10tak puta više
Samo mogu reći da na par dionica ipak vidim dno dna, jer nakon pola sata više nitko neće po smiješnoj kupnji dati ništa. Ali dobro, svatko zna svoje…
Dno dna danas.
Sutra je novi dan.
I što smo dobili? Ovako nas nitko još nikada nije okrao.
Eto to je cijena svega toga, kada dođe puno dionica i dioničara, i još fondovi ne kupuju, povuku se s kupnje, a ljudi i neki špekulanti, djeluju, pa većina uzima što daš daš umjesto da spremi te dionice u čarape i čeka……….
Samo mogu reći da na par dionica ipak vidim dno dna, jer nakon pola sata više nitko neće po smiješnoj kupnji dati ništa. Ali dobro, svatko zna svoje…
Da, ali sutra će opet biti -10%. I tako unedogled. Ja mislim da ću uskoro ući u top10 nekih firmi
Kako vam nije jasno – Hrvati vole brzu zaradu … kad je išlo up onda su svi tukli po prodaji sad kad ide down svi prodaju da kupe jeftinije. .[proud] A jesmo stoka sitnog zuba – dobro je rekao Tuđman.[lol]
složio bi se .. ali ipak i meni se čini da su neke dionice bottom-izirane ..
A što očekivati kad regulator i svi uvaženi čelnici kažu građanima da prodaju da smanje gubitke????
vidi vidi tko se javlja , daj kopiraj koji popst sa oporavka burze koji si pisao tamo.
sjećaš li se šta si tamo pisao. hahahahahahahahahahaha
“Od 12 analitičara brokerskih tvrtki obuhvaćenih Hininom anketom, njih pet očekuje danas stagnaciju Crobex indeksa, četvoro njegov pad, a ostali porast. ”
Give man a cigar[thumbsup]
Groby -4,07%
popljuvali me kada sem upozoravao na ogroman pad, a sada ne stignu ni pisati koliko brzo nastoje sve prodati.[thumbsup]
Ma kolega nitko Vas ne napada samo ljudi od Vas traze objasnjenja tih tvrdnji a Vi neznate odgovor.
Ja sam se danas lijepo nakupovao i to sve malo iznad razina od blokada.
Da nema ovih koji prodaju po ovim cijenama nebi ni mi mogli kupovati po istim. [thumbsup]
Poznata je ona : Kad svi prodaju kupuj – i kad svi kupuju prodaj [thumbsup]
Buducnost ce pokazati tko je u pravu.
neznam koliko je ovo azurno na businessu ali kretanje dolara: USD 4.5758 -1.09% !!! preko 1% pad.. [shocked]