Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivek123:

Lijepo vam Ivek pisao da ce krv teci u potocima u travnju. Da ste malo razmislili umjesto sto ste me pljuvali – pa ovo se vidjelo iz druge galaksije.

Ivek nisu te bas svi pljuvali 🙂

Jedno VELIKO hvala ivek. [thumbsup]

ja sam ga pljuvao u lipnju, srpnju kolovozu, rujnu, listopadu studenom kada je pisao da će to dolaskom sanadera i klike na vlas sve ići u nebesa…..da bogdom hoće…a kad on okrenu ploču na drugu stranu u prosincu ni tinta se nije ohladila i piše u drugom smjeru u drugu krajnost…….interesna grupacija [lol]

dan je pametniji od noći

Dragi IVEK, koliko novaca misliš uložiti u burzu, nakon što si se dočekao ovakvog ” KRAJA ” ….

Razmišljam , usprkos padu, ostalo mi je još jako puno….pa da ti poklonim- uz uvjet se ZAUVIJEK skineš s foruma?

Mislim da bi ovako žrtvovan novac, bio izvrsna investicija za sve nas …………došlo bi to oporavka Crobexa,
na sveopću radost ………….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ernest: ” -3,54 Jesmo li već imali crni ponedjeljak? [lol] ” ide ovo na 3000 boova vrlo skoro. na business.hr ne žele objavit stanje crobexa

3332, -3,86%
potop

Ne znam tko pametan sad ide grabit dionice.
Vidim da neki i kupuju.
Ako vam se tolko kupuje bas danas. Stavi se na limit i cekaj. Siguran si kupac 🙂

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Danas tko postavi naloge na kupnji na negativnoj blokadi mogao bi dobro zaraditi na odbijancu. Ja već postavio nekoliko, ali nemam baš puno keša, nažalost.

I što smo dobili?

Ovako nas nitko još nikada nije okrao.

Hell is Empty and all the Devils are Here

tango: ” Ovo je zaista strašno, ali neće dugo, ne može, odlaze oni koji odlaze!… ” čuj strašno je ali je jedino moguće , jer samo tako se poljeo ovoga može očekivati stabilno tržište, i to samo da se ga doslovno vrati u realne crte

čudna je ta ljudska psiha , jako čudna ..
inače na dlkv vidim 1000 kom na kupnji a i na atpl 250+250 .. malo je “vrag uzeo šalu” što bi se reklo ..

Ajme jeste li ovo vidjeli?

Najbolje ponude [ MLNR-R-A ]
Kupnja Cijena
10 750,00
20 602,00
20 601,00
21 600,00

Cijena Prodaja
900,00 383
960,00 1
975,00 49
1.019,00 30
1.035,00 6
1.036,00 8
1.088,00 25
1.090,00 13
1.125,00 1
1.148,90 17

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

I što smo dobili? Ovako nas nitko još nikada nije okrao.

za sve postoji prvi put…
sjetite se happy line-a i financijskog inžinjeringa…to vam je sve ista ekipa do danas ostala i vodi igru…[wink]

A što očekivati kad regulator i svi uvaženi čelnici kažu građanima da prodaju da smanje gubitke????

Hell is Empty and all the Devils are Here

Nemoj više, matere ti! Lako je sad biti pametan, ali ovo nije ni za biti pametan, samo je indikator koliko je neupućenih bilo na tržištu i koliko je dobro da zauvijek odlaze. Ovakavi padovi nisu više ničim opravdani, i samo su znak da smo pri kraju kataklizme – my 2 cents.

već smo duuugo pri kraju kataklizme… no bojim se da ipak nismo [cry] neko će si na kraju za badav kupiti firme koje vrijede po 10tak puta više

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Samo mogu reći da na par dionica ipak vidim dno dna, jer nakon pola sata više nitko neće po smiješnoj kupnji dati ništa. Ali dobro, svatko zna svoje…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

New Report

Close