Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

teško će se crobex oporaviti a čini mi se da je dno još jako daleko…sutra će malkice zeleno po par posto kao neki tračak nade a onda do petka opet silinom munje dole i tako tko zna do kad! [cry][cry]

živjeli!!!

koliko je crobex?
% i bodova!

3.337,64 ili -3,59% u 10:25,49 sati

-3,54

Jesmo li već imali crni ponedjeljak? [lol]

ide ovo na 3000 boova vrlo skoro.
na business.hr
ne žele objavit stanje crobexa

Lijepo vam Ivek pisao da ce krv teci u potocima u travnju. Da ste malo razmislili umjesto sto ste me pljuvali – pa ovo se vidjelo iz druge galaksije.

skype - ivek1234

Ovo je zaista strašno, ali neće dugo, ne može, odlaze oni koji odlaze!…

čuj strašno je ali je jedino moguće , jer samo tako se poljeo ovoga
može očekivati stabilno tržište, i to samo da se ga doslovno vrati u realne crte

opet ce danas biti veliki promjet i jos veci minus…
katastrofa…. dno jos ni blizu

Ovo je zaista strašno, ali neće dugo, ne može, odlaze oni koji odlaze!…

kolega, vi ovo pišete svaki dan…vi ste kao onaj koji je izjavio da će prodavati dok se ne umore od prodaje [lol] [lol] ipak treba donjeti paket od par tisuća dionica na prodaju [lol] [lol] teško je to…

ja bi rekao da je danas dan kada su na ZSE svi uveli stop loss na preporuku hanfe

Lijepo vam Ivek pisao da ce krv teci u potocima u travnju. Da ste malo razmislili umjesto sto ste me pljuvali – pa ovo se vidjelo iz druge galaksije.

Ivek nisu te bas svi pljuvali 🙂

Jedno VELIKO hvala ivek. [thumbsup]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Nemoj više, matere ti! Lako je sad biti pametan, ali ovo nije ni za biti pametan, samo je indikator koliko je neupućenih bilo na tržištu i koliko je dobro da zauvijek odlaze. Ovakavi padovi nisu više ničim opravdani, i samo su znak da smo pri kraju kataklizme – my 2 cents.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

pozdrav ivek 123 , na temi oporavka burze , su naveli da se između naših nikova krije ista osoba.
popljuvali me kada sem upozoravao na ogroman pad, a sada ne stignu ni pisati koliko brzo nastoje sve prodati.[thumbsup]

Jel se smirilo stanje ili crobex i dalje pada?
Moze stanje*

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Molim kolege da osim razmišljanja o trenutnom stanju grobija i dionica stave i brojeve,ukinilo mi pogled.[cry]

New Report

Close