shooter:
”
TwinSpark: ” Netko želi da završna cijena izgleda bolje. Valjda mu treba za TA, haha!! ” Ili za margin?!
”
A tko bi ga znao. Valjda čovjek zna što radi! [smiley6]
To je da slika na kraju dana prije vikenda izgleda ljepše. ali obzirom na to koliko je naloga za prodaju a koliko malo na kupnji, teško će uspjeti u tome. baš me zanima gdje će se zaustaviti povlaštena, a gdje redovna adris dugoočekivana dionica. Ja još nisam kupio i čekam. Strah me kupiti u ovakvoj situaciji…
Evo nekoliko aktualaca… mislim da DKVS dolazi u fokus i da će biti među dionicama godine… ULPL se polako sidri… i mislim da će polako doći vrijeme za dokup … ELPR je još aktualan ….
Kupnja – SNBA-R-A
60 360,62
110 360,61
109 360,03
55 360,02
330 360,00
Prodaja – SNBA-R-A
300 364,90
415 365,00
394 365,05
24 366,97
23 367,38
malo se prodaja pojačala
dašta da je [smiley11]
….. Opet gubiš tlo pod nogama, vidiš kako si previše arogantan i pametan i misliš da uvijek sve znaš. Hočeš li mi molim te napisati koju dionicu moram kupiti , ako ja nisam u pravu ili ne. Evo simboličan iznos od 50 000 je pripremljen. SAmo nemoj Terra firmu, molim te.[smiley1]
Oprosti Plavi bez obzira na Nathana
Meni sve analize govore da ce PBZ(predstoji jos prodaja onog paketa vlade) i KOEI (pad volumena i dr.) jos padati, a za Adris da ce rasti?? Kaj se to ne vidi ili nezna kod svega toga??
Da ce ADRS rasti vidi se iz aviona… vec ce iduci izvjestaj pokazati utjecaj dobre turisticke sezone, i mnogo vaznije – utjecaj nove tvornice na snizavanje troskova i povecanje marzi, zatim imamo redovnu dionicu koja bi se trebala stabilizirati na 600 kuna (u najgorem slucaju) sto znaci da ce je povlastena pratiti uz nerealan diskont od 20-ak posto na barem 500 kuna… zatim je tu Croatia osiguranje i HPB, povecavanje prihoda kroz snizavanje trosarina u susjedstvu… doista ne vidim perspektivniju dionicu u koju se nabrzake mogu ukucati milijuni i jednako tako brzo ih izvuci
A ako uprava nakon ovog neocekivanog izlistavanja redovne na ZSE-u odluci za izlistavanje odredjene kolicine na LSE-u ADRS-u doista ne vidim kraj… po mojoj subjektivnoj konzervativnoj ocijeni vrijednost redovne dionice ADRS-a je barem 1000 a povlastene 700-800 kuna
Bojim se da sam bio u pravu što se tiće I N G R E , barem za sada.
Na kupnji preko 13 000 ima već 61 komad, a od 12 000 još dodatnih ca. 130-150 komada.
Na prodaji samo 4 naloga , ukupna prodaja je 55 komada sa nećijim targetom od 4 komada na 20 000.[smiley2]
Mogla bi Mmtz danas i u blokadu?[smiley2] Ako se to dogodi biti će zanimljivo!
Koja je adresa tog drugog foruma?
Netko ruši cijenu na Belju sa 25 komada 🙂 Buuuu.