Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

shooter:

TwinSpark: ” Netko želi da završna cijena izgleda bolje. Valjda mu treba za TA, haha!! ” Ili za margin?!

A tko bi ga znao. Valjda čovjek zna što radi! [smiley6]

To je da slika na kraju dana prije vikenda izgleda ljepše. ali obzirom na to koliko je naloga za prodaju a koliko malo na kupnji, teško će uspjeti u tome. baš me zanima gdje će se zaustaviti povlaštena, a gdje redovna adris dugoočekivana dionica. Ja još nisam kupio i čekam. Strah me kupiti u ovakvoj situaciji…

Evo nekoliko aktualaca… mislim da DKVS dolazi u fokus i da će biti među dionicama godine… ULPL se polako sidri… i mislim da će polako doći vrijeme za dokup … ELPR je još aktualan ….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Kupnja – SNBA-R-A
60 360,62
110 360,61
109 360,03
55 360,02
330 360,00

Prodaja – SNBA-R-A
300 364,90
415 365,00
394 365,05
24 366,97
23 367,38

malo se prodaja pojačala

dašta da je [smiley11]

….. Opet gubiš tlo pod nogama, vidiš kako si previše arogantan i pametan i misliš da uvijek sve znaš. Hočeš li mi molim te napisati koju dionicu moram kupiti , ako ja nisam u pravu ili ne. Evo simboličan iznos od 50 000 je pripremljen. SAmo nemoj Terra firmu, molim te.[smiley1]

Oprosti Plavi bez obzira na Nathana
Meni sve analize govore da ce PBZ(predstoji jos prodaja onog paketa vlade) i KOEI (pad volumena i dr.) jos padati, a za Adris da ce rasti?? Kaj se to ne vidi ili nezna kod svega toga??

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Da ce ADRS rasti vidi se iz aviona… vec ce iduci izvjestaj pokazati utjecaj dobre turisticke sezone, i mnogo vaznije – utjecaj nove tvornice na snizavanje troskova i povecanje marzi, zatim imamo redovnu dionicu koja bi se trebala stabilizirati na 600 kuna (u najgorem slucaju) sto znaci da ce je povlastena pratiti uz nerealan diskont od 20-ak posto na barem 500 kuna… zatim je tu Croatia osiguranje i HPB, povecavanje prihoda kroz snizavanje trosarina u susjedstvu… doista ne vidim perspektivniju dionicu u koju se nabrzake mogu ukucati milijuni i jednako tako brzo ih izvuci

A ako uprava nakon ovog neocekivanog izlistavanja redovne na ZSE-u odluci za izlistavanje odredjene kolicine na LSE-u ADRS-u doista ne vidim kraj… po mojoj subjektivnoj konzervativnoj ocijeni vrijednost redovne dionice ADRS-a je barem 1000 a povlastene 700-800 kuna

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Bojim se da sam bio u pravu što se tiće I N G R E , barem za sada.
Na kupnji preko 13 000 ima već 61 komad, a od 12 000 još dodatnih ca. 130-150 komada.
Na prodaji samo 4 naloga , ukupna prodaja je 55 komada sa nećijim targetom od 4 komada na 20 000.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

očišćeno sve na 300 kn na Belju.. promet do sad 2.268 komada

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

probijeno 3600 na Tankerskoj, možda konačno krene up[smiley2]

Kad neko očisti ovaj nalog od 200 na INDG biće belaja 🙂

Uspilo je srušiti cijenu INE na 2311.
Treba nadokupiti dok ima jeftino.

Mogla bi Mmtz danas i u blokadu?[smiley2] Ako se to dogodi biti će zanimljivo!

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Koja je adresa tog drugog foruma?

http://www.centar.hr

Netko ruši cijenu na Belju sa 25 komada 🙂 Buuuu.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close