Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Navodno jedan od fondova u ropcu (zna se i koji ali bas da se ne pise). Problem je sto ih jos par ceka u redu za izvrtanje. Moglo bi ovaj mjesec biti “hartije na kile”.

Ivek, makar te crne prognoze ne volim i ne zelim bas cut ali vidim da si bio u pravu i da sam te znao od prije vjerovatno bih te poslusao i ustedio barem 100k. Reci ti svoju prognozu promjene trenda?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Hej slijepci zar ne vidite da vas šišaju? Plakat ćete sutra dok se trend preokrene a vrijeme je da već jednom dođe sutra. Porasti može puno više nego pasti, ne isplati se prodavati.[cry]

beholder:

pa stvarno…kolio čitam ovi naši analitičari su predviđali da će građevinari držati burzu ove godine…
koja šit prognoza [angry]

to je zadnji megabalon koji se ispuhuje izgleda: hdel, ingr i igh su totalna koma, a i thnk također

Jednu bi vam stvar ljudi želio reći:
bez obzira koliko ste izgubile, nemojte nikada zaboraviti DA JE TO SAMO NOVAC za vaše dobro
kako je došao tako je otišao….i tako će opet i doći

jedan moj frend kaže da je njemu njegovo djete jedina dionica u koju vjeruje, jer svaki dan vidi solidan prinos [thumbsup]…na težini 200% u dve godine

i kada bolje razmislite u tome i je stvar: djeca, zdravlje i ljubav su one stvari zbog kojih se treba sekirati kada ih nema ili nedaj bože izgubite,
a ovo ovdje na burzi to je i onako sve virtualno
niti smo zaslužili da u prošloj godini onako rastemo, niti da u ovoj ovako padamo…
ali dobro sve će to doći na svoje ali tek za par godina
zato ako se nastavite živcirati i stalno buljiti u ovaj pad, možete si stvoriti ozbiljne psihičke smetnje zbog čega bi mogli izgubiti i ono što je uistinu bitno!![huh]

uglavnom, moj savjet svima koji su kupovali blizu ATHa je da ako do sada nisu prodali neka ugase monitore, mostiće i sl. gluposti i zaborave na burzu kojih godinu dana….i neka se u cijelu priću vrate kada sve opet počne rast [thumbsup]

ajd bok!

Odličan post!
Namjerno sam ga još jednom kopirao!

Bravo ime

@Beholder

lijepo, ali zvuci kao labudi pjev …
ako je to zadnje od tebe i ako s s ovim oprastas od burze – ja ti se zahvaljujem na diskusijama..

Daj recite već jednom koji to fond rikava? Zašto se to ne bi smjelo napisati? Samo da nije moj!
Pa zaboga ako forumaši sruše fond biti će to presedan koji možemo patentirati i izvoziti!
Lova do krova!

who dares, wins

Daj recite već jednom koji to fond rikava? Zašto se to ne bi smjelo napisati? Samo da nije moj! Pa zaboga ako forumaši sruše fond biti će to presedan koji možemo patentirati i izvoziti! Lova do krova!

Nikoji, propao je jedan i to potpuno nebitan na ovom tržištu.

Što bi rekao jedan moj profesor: sve su to insinuacije.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Daj recite već jednom koji to fond rikava? Zašto se to ne bi smjelo napisati? Samo da nije moj! Pa zaboga ako forumaši sruše fond biti će to presedan koji možemo patentirati i izvoziti! Lova do krova!

Kolega radite malo i sami…ako je neki fond riknuo znači da je jedan od svježijih jer je kupovao u krivo vrijeme a sve likvidne roknule 40% u prosjeku pa bi to mogao biti i fond s najlošijim rezultatom…zbojite 2 i 2

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

ma nitko ne rikava.
to je fora.
bacaju patke.

Prospectus je visio vec duze vrijeme. Ali mislim da tu nije kraj price. U minusu sam al’ nista ne prodajem. Ali mislim da jos nije vrijeme za kupovinu. Moglo bi ovo pokrenuti lavinu.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

verdi:

Kolega radite malo i sami…ako je neki fond riknuo znači da je jedan od svježijih jer je kupovao u krivo vrijeme a sve likvidne roknule 40% u prosjeku pa bi to mogao biti i fond s najlošijim rezultatom…zbojite 2 i 2

bilo je lakše sve ovo napisat nego ime fonda……jasno.

@ ivek123

sad si fakat proziran, sve više mi se čini da tvoj problem ipak nije psihološki nego da za nekoga radiš.

fond može biti u opasnosti da rikne samo ako je u zoni blizu 5 milja. fond od 120 milja ne može biti u opasnosti. nego samo ako ima velik odljev to znači da će biti njegovih dionica po jeftinoj cijeni, kao što i vidimo.

Prospectus je visio vec duze vrijeme. Ali mislim da tu nije kraj price. U minusu sam al’ nista ne prodajem. Ali mislim da jos nije vrijeme za kupovinu. Moglo bi ovo pokrenuti lavinu.

Lavina je davno pokrenuta čim se trži po 2/3 jeftinije nego se kupovalo. Ne očekuješ valjda da je netko toliko glup pa da prodaje po 10 kn. Da je 3. svjetski rat nije smjelo ovoliko pasti a kamoli više.[undecid]

New Report

Close