Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sa 5 dionica ruše Ingru 7 %….pa ovo je čisto umjetno rušenje, bojim se neodrživo za bilo kakvo trgovanje ! Kaj misle s tim postić nek mi neko objasni ?

problem je da jos uvijek nitko ne kupuje… znaci 5 bi moglo narasti i na 50 pa srusiti

Ivek, sve više me podsječaš na Raškovića 1990, kad kje manipuliral sa srbima u krajini……a svi znamo kak je to završilo 5 godina poslije !
Da i ti nisi psihijatar ?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

MLNR i TISK u lipu jednaka cijena !

Vise ne

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

ivek123:

Navodno jedan od fondova u ropcu (zna se i koji ali bas da se ne pise). ”

a što se nesmije o tom pisati? ajde pljuni naziv …

Spominje se prospectus vec par dana…..

skype - ivek1234

Ivek, sve više me podsječaš na Raškovića 1990 ?
Da i ti nisi psihijatar ?

Da jesam sada bi mlatio pare na investitorma sa ZSE…. [lol] [lol] [lol]

Evoi jeftinog VDKT pa tko voli neka izvoli ja cu jos malo pricekati….. [bye]

skype - ivek1234

Nismo htjeli al smo poslušali iveka i u kešu smo[wink]

da super!

i od mog tetka baba je u cashu.
drzi ga u carapi ispod kreveta.
[lol]

pa sto uopce radite na burzi ako se bojite investirati?
uvijek ima nacina da se dobro nekaj kupi… i koja kunica zaradi.
pa ne mozes drukati stalno dollje, dolje jer bez rasta nema ni izlaska na vecim cijenama.
a koliko vidim ovdje oni koji drukaju da idemo dolje ne igraju se shortanja…

Gorivo fondovima su ulozi malih ljudi….ako ta lavina krene nitkome se dobro ne pise….Sva sreca da imamo Hanfu…HNB…ZSE….koji to znaju predvidjeti i sprijeciti…..[cry]

Pozdrav

svi smo mi Crobex

pa stvarno…kolio čitam ovi naši analitičari su predviđali da će građevinari držati burzu ove godine…
koja šit prognoza [angry]

to je zadnji megabalon koji se ispuhuje izgleda: hdel, ingr i igh su totalna koma, a i thnk također

Jednu bi vam stvar ljudi želio reći:
bez obzira koliko ste izgubile, nemojte nikada zaboraviti DA JE TO SAMO NOVAC za vaše dobro
kako je došao tako je otišao….i tako će opet i doći

jedan moj frend kaže da je njemu njegovo djete jedina dionica u koju vjeruje, jer svaki dan vidi solidan prinos [thumbsup]…na težini 200% u dve godine

i kada bolje razmislite u tome i je stvar: djeca, zdravlje i ljubav su one stvari zbog kojih se treba sekirati kada ih nema ili nedaj bože izgubite,
a ovo ovdje na burzi to je i onako sve virtualno
niti smo zaslužili da u prošloj godini onako rastemo, niti da u ovoj ovako padamo…
ali dobro sve će to doći na svoje ali tek za par godina
zato ako se nastavite živcirati i stalno buljiti u ovaj pad, možete si stvoriti ozbiljne psihičke smetnje zbog čega bi mogli izgubiti i ono što je uistinu bitno!![huh]

uglavnom, moj savjet svima koji su kupovali blizu ATHa je da ako do sada nisu prodali neka ugase monitore, mostiće i sl. gluposti i zaborave na burzu kojih godinu dana….i neka se u cijelu priću vrate kada sve opet počne rast [thumbsup]

ajd bok!

Crobex: 3475.57 Promjena: -2.44% …kak ide ona od Doris…Sudnji dan jeeee…a ja nemaaam s kim…

PS: Neuspješni investitor na rubu samoubojstva traži isto takvu investitoricu…pa da odemo s praskom[lol] [smiley][lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

dobar savjet, malo si me oraspolozio [thumbsup]

pa stvarno…kolio čitam ovi naši analitičari su predviđali da će građevinari držati burzu ove godine…
koja šit prognoza [angry]

to je zadnji megabalon koji se ispuhuje izgleda: hdel, ingr i igh su totalna koma, a i thnk također

Jednu bi vam stvar ljudi želio reći:
bez obzira koliko ste izgubile, nemojte nikada zaboraviti DA JE TO SAMO NOVAC za vaše dobro
kako je došao tako je otišao….i tako će opet i doći

jedan moj frend kaže da je njemu njegovo djete jedina dionica u koju vjeruje, jer svaki dan vidi solidan prinos [thumbsup]…na težini 200% u dve godine

i kada bolje razmislite u tome i je stvar: djeca, zdravlje i ljubav su one stvari zbog kojih se treba sekirati kada ih nema ili nedaj bože izgubite,
a ovo ovdje na burzi to je i onako sve virtualno
niti smo zaslužili da u prošloj godini onako rastemo, niti da u ovoj ovako padamo…
ali dobro sve će to doći na svoje ali tek za par godina
zato ako se nastavite živcirati i stalno buljiti u ovaj pad, možete si stvoriti ozbiljne psihičke smetnje zbog čega bi mogli izgubiti i ono što je uistinu bitno!![huh]

uglavnom, moj savjet svima koji su kupovali blizu ATHa je da ako do sada nisu prodali neka ugase monitore, mostiće i sl. gluposti i zaborave na burzu kojih godinu dana….i neka se u cijelu priću vrate kada sve opet počne rast [thumbsup]

ajd bok!

Odličan post!
Namjerno sam ga još jednom kopirao!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

@Beholder

Svaka cast! [thumbsup]

Nego tko je ono spominjao TA danas i crtao neke klinove?????

skype - ivek1234

New Report

Close