Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crobex: 3500.05 Promjena: -1.72% jubilarka

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Veliki se ‘kolju’….zato mali brzo ispod stola i cekajte da prodje

Pozdrav

svi smo mi Crobex

pa dobro koji se k…. ovdje desava
ako netko crkava onda sve ok i ja sam sretan jer rikava, al ak netko i dalje prodaje samo da prodaje… pa zasto

-1,77% Croby

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Nisu fondovi htijeli sisati male investitore. To se dogodilo usput. Oni si medusobno podmecu. Mislim da zadnjih pola godine gledamo rat fondova. A cini se da ce se gubitnici uskoro vidjeti.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ode brana i na atpl i na koei…ako se ne obnove odosmo ispod 2,5%

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Navodno jedan od fondova u ropcu (zna se i koji ali bas da se ne pise). Problem je sto ih jos par ceka u redu za izvrtanje. Moglo bi ovaj mjesec biti “hartije na kile”.

skype - ivek1234

Navodno jedan od fondova u ropcu (zna se i koji ali bas da se ne pise).

a što se nesmije o tom pisati? ajde pljuni naziv …

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Kolega ivek dobro ste upoznati sa situacijom. (koji to rikava može pa PM, neću nikome reći)[lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1c496e1b-a03a-453c-ab78-98edf394d648
i sabornici pretrpili poskupljenja ali zato nisu puno zgubili na burzi osim dropulicke svi su bokci

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Sa 5 dionica ruše Ingru 7 %….pa ovo je čisto umjetno rušenje, bojim se neodrživo za bilo kakvo trgovanje !
Kaj misle s tim postić nek mi neko objasni ?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

MLNR i TISK u lipu jednaka cijena !

ps.
e, više nije…
mlinar pred blokadom

ovo što se događa je stvarno pravo sr…e

New Report

Close