Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je kao da sjediš na obali i gledaš kako se djeca dave. Samo nemojte iz zajebancije zatvarati neke ponude jer će margini zgromiti malog čovjeka.

Pa neka ga zgrome!
Dionice se ne kupuju na kredit!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Lijepo vam ja rekao da ce u travnju teci potoci krvi, evo krenulo. Mrzim kada sam u pravu ali sto mogu…..

da, a ja sam govorio u veljaci da se prekrcate i HT i Veterinu sa 90% portfelja…
I ja mrzim kad sam u pravu…

Nismo htjeli al smo poslušali iveka i u kešu smo[wink]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Nismo htjeli al smo poslušali iveka i u kešu smo[wink]

Bus platil kavu???? [wink]

skype - ivek1234

Lijepo vam ja rekao da ce u travnju teci potoci krvi, evo krenulo. Mrzim kada sam u pravu ali sto mogu…..

Da, krv vec tece par mjeseca. Samo da netko zavije rane poslije

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Meni ovo izgleda (promet i minus) kao da neki fond riješava svoju preostalu imovinu!?

INGRA opet 7% dole

katastrofa

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Simone: ” Nismo htjeli al smo poslušali iveka i u kešu smo[wink] ” Bus platil kavu???? [wink]

Bum…i Janjca ak pogodiš kad treba kupiti[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Neko rasprodaje po modelu daj šta daš.

korekcija [lol] , ajde ne pinačarite, neka izađu branitelji koji žele prodat, neka paničari odu i onda će sunce šišnut samo tako, onda ćemo sa par milja otić u orbitu.

Cookie Monster

sampras
korisnik od: 27.09.2007.

INGRA opet 7% dole

katastrofa
Prošlo vrijeme velikih zarada na građevinarima.[bye][cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close