Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

brana od 500 na 2120

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

10.25h i imamo 10 milja prometa…

to bas i nije tak puno…

ok, puno je. ali nema panike.
padamo na velikom prometu.

a dobro to je bilo i za ocekivati s obzirom na jucerasnji dan…
danas i u ponedjeljak padamo.

krv šprica na sve strane, brane pucaju, kad pogledam ULPL – može bez beda na 1000kn

Daj smirite doživljaje. Ima još margin callova i za ponedjeljak.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ovo je kao da sjediš na obali i gledaš kako se djeca dave. Samo nemojte iz zajebancije zatvarati neke ponude jer će margini zgromiti malog čovjeka.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

ovo je kao da sjediš na obali i gledaš kako se djeca dave. Samo nemojte iz zajebancije zatvarati neke ponude jer će margini zgromiti malog čovjeka.

ja plutam, udavljen vec…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ali ga stvarno netko lupa po vecini dionica, i nisu to neke male svotice. Mozda stvarno neki fond opet puca po savovima.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Lijepo vam ja rekao da ce u travnju teci potoci krvi, evo krenulo. Mrzim kada sam u pravu ali sto mogu…..

Jasno zasto konferencija na ZSE. Banda je znala sto se sprema samo se bojim da ovo nije kraj. Oni bi da ih mi stoka sitnog zuba vadimo van….

skype - ivek1234

magma 170…a igh -6%

@dove

a di si ti vidio da je ATGR prosao na 711?
meni to ne pise…

mika: ” ovo je kao da sjediš na obali i gledaš kako se djeca dave. Samo nemojte iz zajebancije zatvarati neke ponude jer će margini zgromiti malog čovjeka. ” ja plutam, udavljen vec…

ostaće samo ovi na obali (mirovinci i 3,4 fonda).

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ajmo danas bacit crobi oko -15%. Kad je bal nek je bal.

Nemoj zezati..crobex nije pao već 10 minuta a pojavile su se i prve brane na koei i atpl barem

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Šta se ćudite ,htjeli ste ovo onda se grcajte

New Report

Close