Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

davids: ” Inače mogli bi i mi neki sastanak forumaša negdje onako incognito da raspravimo ovu situaciju i kako dalje????? ”
Reci kad i gdje, ja sam za.

i ja.

Dok netko ne dobije porciju nema tu oporavka.Batina je izašla iz raja. A ovo što oni rade nije prevara,nego nas oni ismijavaju,kradu i iživljavaju se.Uz to imaju svoje ljude koji pišu po forumu kak njima odgovara.Fuj gade mi se.Ali uvijek takvi Pukanići naiđu na svoje neprijatelje…..

ovo je ko privatizacija 91g.firme ne vrijede tehnoloski su zastarjele precjenjene su,a kad su promjenile vlasnike i izasle na burzu,odjednom su postale vrijedne.sad je odjednom baloln prenapuhan pa ga treba ispuhati dok ne promjeni vlasnika.badava vam pznavanja fudamentnih pokazatelja,tehnickih analiza,i svega ostalog,ako ne kuzite lihvarsku psihologiju.kako bi rekao onaj caffet:kad je kod tebe onda je drac,kad je kod mene onda je najljepse cvijece,kad ti prodam pretvara se u drac,kad kupim postaje cvijece.toliko se zamaramo glupostima,a oni prodaju maglu.sve je to igra koju su zapoceli nasi seoski prefriganti,ali im se malo otela kontroli,pa sad postoji mogucnost da nas neko kupi za saku dalara.jedini koji ovdje donekle to kuzi je tenkista.igra je toliko perfidna da izgleda nemoguca.samo su nasi strucnjaci zaboravili da ovcu mozes sisati cijeli zivot,a oguliti samo jednom.mislite da je bufet uspjesan sto kuzi sve te tablice ili zato sto je prefrigan i hazarder.ovi svi koji su se dokopali nasih firmi su sve pometni ljudi?nisu,ali su bili lukavi,a sad
pametni rade za njih.zato ne treba biti prepametan jer ces stalno radit za druge[lol]
opce je pznato da su pametni manje skloni riziku,a kako kazu nema rizika nema profita.ovo sta se dogadja je klasican primjer inzenjeringa.samo kad krene start jel mozes sa jugicem stici ferarija[bye]
ko ce procjeniti vrijednost ovih dionica?

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Uostalom, vise nista mi nije jasno gleam tredsignal svaki dan i placem. Moj portfolio je svaki dan sve tanji, a kad sam ga slagao broker me u cudu gledao zasto toliki spread i defanziva a opet sam u hebenom minusu.

da se tvoj broker tliko kuzi u trziste ne bi svaki dan isao na posao nego bi bio pun ko brod i uzivao,a ne da ga svaki dan maltretiraju sa svakakvim pitanjima.svaki dan samo sta mu ne krene.nazalos dobitna kombinacija mu je uvijek sutra[lol]
za sebe nezna ali tebi zna prosipat pamet[lol]

Ameri u debelom plusu, vidjet ćemo što nam fondofska industrija sprema sutra, aj laku noć.[wink]

jos da vam kazem o cijeni nakon ulaska u EU.narasti ce sigurno.mozemo srediti sudstvo, ZERP,gotovinu poslati u hag,rjesit brodogradnju ali u EU nejdemo dok udio naseg kapitla na burzi ne padne na min.25%.pa vi prodajte u nadi da cete jeftinije kupovati.ne trebaju njima kapitalisti nego potrosaci.
jos ne mislite da je ovo igra?
pa kad poraste cije ce porasti.
da smo na ratistu imali nekog ko iveka12345….,kad bi imali hrvatsku.sad nemamo metaka,sad kisa pada,sad ih je vise,borit cemo se kasnije.ovo je rat za profit.postoji i peta kolona[thumbsup]

ispravak:max.25%

Mi smo duže vrijeme vodili u pozitivnijem sentimentu tržišta, a pogledajte danas.[bye] Vaš link

jesi cuo za moc sugestije?

Mi smo duže vrijeme vodili u pozitivnijem sentimentu tržišta, a pogledajte danas.[bye] Vaš link

koko su oni zaradili kad predvidjaju ko nostradamus[lol]

pukanić je navodno bio slučajna meta.

navodno liči nekom menadžeru jednog velikog institucionalnog investitora.

pukanić je navodno bio slučajna meta. navodno liči nekom menadžeru jednog velikog institucionalnog investitora.

[proud] pa kako je krenulo ne bi se iznenadio ..

ili je bila prevara kad su se investicijski fondovi prije 3-6 mjeseci (kada su dionice bile na svojim ATH-ovima) “na sav glas” reklamirali na svim medijima koji postoje; ukidale su se ulazne i izlazne naknade , novim udjelničarima se svašta obećavalo ..a zapravo ;. tako su prodali svoje skupe udjele u fondovima novim udjelničaima ..

ili je sad prevara ; tj. namjera “igrača” koji mogu utjecati na to da se “ohldadi” tržište i ponovo jeftino dokupi neke dionice ..

meni se nekako čini vjerojatnija prva varijanta .. ali ako je tako; onda tu ima i kaznenih elemenata .. [huh]

asdfgh123:

samo nije valja cilj počistiti sve marginaše. negdje treba povući crtu i reći dosta.

ja sam marginas! [smiley][smiley][thumbsup]

ali mogu se hebati.
moj portfelj izdrzi pad HTa do 275kn! (been there, done that!)
ajde probajte srediti jedan margin call meni.. [wink]

ako padnem ja, pasti ce i vlada! [lol] [lol]

…nemoj biti tako samouvjeren…niti nemoj izazivati vraga…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

jos da vam kazem o cijeni nakon ulaska u EU.narasti ce sigurno.mozemo srediti sudstvo, ZERP,gotovinu poslati u hag,rjesit brodogradnju ali u EU nejdemo dok udio naseg kapitla na burzi ne padne na min.25%.pa vi prodajte u nadi da cete jeftinije kupovati.ne trebaju njima kapitalisti nego potrosaci. jos ne mislite da je ovo igra? pa kad poraste cije ce porasti. da smo na ratistu imali nekog ko iveka12345….,kad bi imali hrvatsku.sad nemamo metaka,sad kisa pada,sad ih je vise,borit cemo se kasnije.ovo je rat za profit.postoji i peta kolona[thumbsup]

Mudro brate

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close