Kolko sam ja primjetio po otvaranjima onih dokumenata u privitku ovaj forum
prati cirka 200 ljudi.
Malo nas je al nas ima.
Gradjevina se srusila…
Nije. Viadukt nije baš pao. A jedini bi on trebao pasti. To ti je logika
amarko:
”
Gradjevina se srusila…
”
Nije. Viadukt nije baš pao. A jedini bi on trebao pasti. To ti je logika
Odavno je nestalo logike cini mi se…
U rezoluciji Europskog parlamenta pohvaljuje se dobar napredak Hrvatske u pristupnim pregovorima i ističu izazovi s kojima se treba suočiti kako bi se pregovori završili u skladu s ciljnim datumom Europske komisije, u jesen 2009. godine.
Eto, otkrio sam razloge današnjeg pada i sada sam miran! [lol] [lol] [lol] [lol]
A pa ja nisam znao da Stojko ima tako kratki fitilj,vidi ti njega…Cobrasex na -2,4%[thumbsup]
asdfgh123: ” samo nije valja cilj počistiti sve marginaše. negdje treba povući crtu i reći dosta. ” ja sam marginas! [smiley][smiley][thumbsup] ali mogu se hebati. moj portfelj izdrzi pad HTa do 275kn! (been there, done that!) ajde probajte srediti jedan margin call meni.. [wink] ako padnem ja, pasti ce i vlada! [lol] [lol]
nikome ja ne želim margin srušiti. samo ujutro bi moglo biti veselo na nekoliko dionica. nažalost.
I tako će ovim mehanizmom tržište biti urušeno u vlastitom dreku. STOP marginima zauvijek!
Ako Crobex još značajnije padne, oporavak ćemo čekati najmanje tri godine. Ovo sve više sliči na period oko 1997. Nažalost.[bye]
Ima i dobra stvar, u slučaju najgoreg scenarija , oni koji ostanu će biti prilično bogati za cca. 5-6 godina.