Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mora i sunce jednog dana zasjati

Informacija od dobrog brokera : ……..” Nema naloga za kupnju ni prodaju ” …………sve čeka….

BROKERI ČEKAJU NAVALU NALOGA ………… kada će biti trenutak x ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Dobro je, sredjeno JDPL vracen na 540, reko sam deckima u policiji da pripaze od sada [lol]

[lol] [lol]

ak si dao dečkima u policiji onda si siguran 100% , rizik je nula ..

PS naravno rizik da ćeš biti u prinosu .. [lol]

Pred kraj bi se mogao malo popraviti minus

Eig = 55 kuna…

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Lejzeru, ima čovjek pravo , ne drukaj dolje, kaj sad glumiš Iveka. Vidla ovca da se konj potkiva pa i ona digla nogu. [lol]

Dečki su iz istog brloga.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mora i sunce jednog dana zasjati

kolega molim vas da prekinete tu svoju neargumentiranu raspravu s ivekom jer me sramotite…hvala [embarass]

nije ivek kriv što pada burza (tj. djelomićno je) tj. ne pada burza zbog njegovog pisanja, nego zbog činjenice da medeki sada drže pare a ne vi i vama slićni….i sada oni diktiraju tržište, a to da pare drže u čarapi (ili po 6-čak 7% u depozitima) to je njihovo ustavno pravo…i oporavka nema dok oni ne odluće osloboditi ta sredstva…a to može biti i dogodine (pogotovo ako im kamate odu gore) i tek tada počinje oporavak

evo ja ne volim iveka ali ne zbog njegovog drukanja nego zbog drugih stvari (dupli nickovi i ivana sindrom) ali ono što vam on piše je u svakom slućaju primjereno jednostavnošću širokoj populaciji ovog foruma, tj. tko ga je poslušao unazad 2 mjeseca sada je 10-15% bogatiji.

uglavnom i ja sam u dionicama, ali bih mogao angažirati podosta novog keša ako se za to pojavi prilika ali to znaći da ću ja odrešiti svoju kesu na 2800 i ući u margin i oplesti po nekim od dionica…tada će to napraviti i ivek i medo i bubašvaba i vragovi i indijanci…ali do tada svi mi procjenjujemo da je sada na burzi fer vrijednost, ali mi želimo profit tako da čekamo i diskont…koji mora doći…

ovdje se na forumu u zadnje vrijeme osjeća sve veća nervoza (škrgut zubiju) ali to je normalno za trenutnu situaciju, samo je šteta da zbog te nervoze mnogi pametni ne pišu više ovdje…
evo ja ću vam reći kako stvari stoje: ja sam prije korekcije izabrao dividendne dionice i one čine 90% moga portfelja (imam tu i po 5%mundusa i atlasa [lol] koji sam ja majmun[lol] [lol] )
i ja znam da ću od svoga portfelja u ovoj godini pazariti samo dividendicu…ali bolje pad od 15% i dividenda od 10% nego samo pad…uglavnom vi koji ste ostali u dionicama kojima je većina vrijednosti u budućim očekivanjima, a manji dio vrijednosti u prošlosti…e vi ćete proći još nekoliko krugova pakla….[sealed]

IZJAVA DANA JE: BIT ĆE PRVO GORE PRIJE NEGO BUDE BOLJE [thumbsup][thumbsup]

ajd bok!

Što bijaše sa Poslovnim? A Crobex padaaaaaaaaaaa…..

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Što bijaše sa Poslovnim? A Crobex padaaaaaaaaaaa…..

Pada crobex pa se i Poslovni odlucio solidarizirati jednim padom [lol]

Većina kolega forumaša je u kešu i jasno je da priželjkuju CROBEX na 2800. Kad dođe na 2800, onda će govoriti da je i dalje precijenjen te da je realno da padne na 1400. Srećom to tako ne može do imendana

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ma ja kažem da 1400 realno

New Report

Close