Ne treba odstraniti cinjenicu ni da je sutra petak.
Znamo kako je [color=red]petkom[/color].
I kak je ponedjeljkom nakon takvog petka.
ivek123:
”
ANRICOM: ” Da u pravu si 2500 bi moglo bit dno ovo je još uvijek pre napuhano jel tako ivek. ” Na vecini dionica, po meni, je!
”
aha Bravo Ivek za tebe ..
a daj objasni onda zašto nisi izašao iz dionica kad je crobex bio na 3200 prije 1,5 godine , nego si još trgovao nakon toga ?
ako je sada na 3200 precijenjen onda je tada na 3200 bio hyper-precijenjen..
(naravno ni jedno ni drugo nije istina)
Tebi nije jasno sto je sentiment trzista meni se cini. Nekada je 1000 kuna puno a nekada je djabe. Sada smo u fazi da je i 100 kuna puno. Trenutno fair vrijednost ne igra ulogu. Medvjedi hoce ogroman diskont da bi odrijesili kesu i time diktiraju trziste. Ima tu jos puno faktora koji utjecu na sve ovo ali cemu da trosim rijeci kada samo drukam, lazem, mazem i pljackam. Lijepo vi mene pustite da mi “pobjegne vlak” bitno je da ste se ukrcali “na vrijeme”.
prvo sam bio ljut,pa nervozan,onda sam okrenuo sve na zajebanciju,pa sad nakon svih tih faza me puca jedna totalna ravnodušnost,ne prodajem ništa,nemam više para za dokup,margin samo što nije bubnio……i da ne zaboravim,ne virujen u tako brzi oporavak,a slabi mi i nada da će se pad zaustaviti.
Eto šta je ostalo od nekad nepopravljivog optimista.
Ovo je kratki opis moga “burzovanja” od nove godine.[undecid]
Koliko baba gatara u zadnje vrijeme na forumu .
Otvorie temu Komenteri iveka i kladionica na burzi . [thumbsup]
Sad si i ti lejzer prešao u cash pa idemo dole
Ja sam u cashu vec duze vrijeme dobrim dijelom.
Poslusao sam iveka jos davnih dana.
Cinjenica je da idemo dolje.
Daj mi nesto pozitivno sto nas ocekuje u narednom periodu?
Mislim da politika moze nesto ovdje odraditi kod nas ali onda kad pogledam izjave Jandrokovica tada izgubim svaku nadu u bilo sto.
Pricali smo, cekaju nas dobri GFI, tu je NATO, tu je Bush.
A gdje smo danas?
Jos nize nego inace.
Budimo realni.
Ne ide ti INGRA ispod 30 000 to ti je sigurno,
Evo slikica samo za tebe – ingra ispod 30k uz solidan omjer kupnje i prodaje:
[lol] [lol] [lol]
Nego, zanimaju me fundamenti na masu firmi sada kada su dionice ovoliko popadale. Recimo HDEL koji je imao gomilu INGR i izvukao FI na temelju toga. Zivo bi me zanimalo stanje na ovoj cijeni….