Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na BID-u samo jos 13 dionica… sad ce se pograbit za ostatak…

Da u pravu si 2500 bi moglo bit dno ovo je još uvijek pre napuhano jel tako ivek.

Na vecini dionica, po meni, je!

skype - ivek1234

_Mrzljak_: ” Miro25: ” INGR-r-a Top bid CIJENA KOLIČINA 30.115,00 1 10.000,00 2 Top ask CIJENA KOLIČINA 30.999,00 2 ” jel to i na ingri idemo na fer vrijednost ? ” Ne ide ti INGRA ispod 30 000 to ti je sigurno, I ovako je diskont na INGRI sasvim solidan i onj ko ima novca nema šta čekati neće to više dole.

ma znam (i ovo je prenisko).. bilo je tu i malo ironije i cinizma u mojem glasu ..

Ne ide ti INGRA ispod 30 000 to ti je sigurno,

To se govorilo i za 40.000…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ne ide ti INGRA ispod 30 000 to ti je sigurno,
I ovako je diskont na INGRI sasvim solidan i onj ko ima novca nema šta čekati neće to više dole.

Nisam bas siguran. Ako probije 30k onda ce ici relativno brzo do 25k. Psiholoska granica.

skype - ivek1234

Ma sve to ide dole kad je Ivek rekao da bi trbali na 2500 bodova onda je to dno.

Uz ove zadnje cijene na ATPL, IGH, INGR, LEDO mislim da nas sutra ceka pucanje novih margina, sto rezultira daljnji pad.
Misljenja?

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Čudno kako nisu u blokadi dionice

Uz ove zadnje cijene na ATPL, IGH, INGR, LEDO mislim da nas sutra ceka pucanje novih margina, sto rezultira daljnji pad.
Misljenja?

Ja u ponedjeljak ocekujem pravi kraval

kaj ti je to kraval

&

Uz ove zadnje cijene na ATPL, IGH, INGR, LEDO mislim da nas sutra ceka pucanje novih margina, sto rezultira daljnji pad. Misljenja?

uz malo srece nece dan zavrsiti sa takvim minusom[undecid]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Lejzer: ” Uz ove zadnje cijene na ATPL, IGH, INGR, LEDO mislim da nas sutra ceka pucanje novih margina, sto rezultira daljnji pad. Misljenja? ” Ja u ponedjeljak ocekujem pravi kraval

Ne treba odstraniti cinjenicu ni da je sutra petak.
Znamo kako je [color=red]petkom[/color].

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

New Report

Close