Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I tako se lagano stvara ton da je i ovo precijenjeno i da treba još pasti. Samo je pitanje do koliko su ljudi (mi) spremni tolerirati pljačkanje

Hell is Empty and all the Devils are Here

Opet pad na Ledu Zvijezdi Tisku…[cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

I tako se lagano stvara ton da je i ovo precijenjeno i da treba još pasti. Samo je pitanje do koliko su ljudi (mi) spremni tolerirati pljačkanje

meni su sve dionice na broju.
jedino sto vrijede manje…
to je lose.
vidjeti cemo sto ce biti, ali mislim da ono sto vrijedi (HT) treba zadrzati.

dok se ne dogodi ko Pukanicu samo nekom f. menageru[undecid]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

I jesam rekao da se odbijamo od 3600 bodova-[thumbsup]

A jesam majstor. Pohvala sebi.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Pazi, Dinko najavi mršavu godinu. Ne možeš biti onaj koji kontrolira tržište i najavljivati nešto. Ne smiješ!!!! Ista stvar je kad guverner NAJAVI inflaciju od xy%. To se ne smije raditi, u normalnim/civiliziranim društvima se za takve stvari reže glava. Ako onaj tko kontrolira nešto i najavi, to će se i ostvariti. To je pravilo.

a štef je njegov piun[thumbsup]

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

mali ljudi mogu ovo trpiti ili ne biti na burzi. njihova pravila igre treba prihvatiti i probati ih slijediti. ja sam zahvaljujući ulaganju u HT i spletu sretnih okolnosti u plusu i nadam se da sam si složio dobar portfelj u posljednjih mjesec dana.
po meni traje akumulacija dionica (netko to skuplja) i pitanje je koliko će to dugo trajati. Tek kad se veliki igrači nakupe dionica onda kreće rast gdje će oni se iskrcavati. i onda ispočetka. koliko će još trajati ovakvo stanje i da li će cijene padati to ja ne znam, ali znam da dosta ljudi muči margin i da su prisiljeni sada smanjivati štetu rasprodajom dionica. Ipak je bolje sam prodati nego da banka nemilosrdno lupi po bidu.

Oni koji ce izdržati sve te manipulacije sa tržištem i drukanja medvejeda i nece sad prodavati bice bogato nagrađeni..

sve ovo što ivek priča je bilo vidljivo iz aviona krajem 2007. godine. samo smo mi bili bahati. ja sam se spasio u zadnji čas spašavajući kakav takav dobitak (10-12% na razini 12 mjeseci umjesto 20%).

sve što ivek priča je točno, ali pitanje je koliko je sve to već ugrađeno u cijenu dionica. da li je dno na 3500, 3000 ili 2500 tko zna, ali na razini crobexa od 2500 bi se cijeli sustav povjerenja dugoročno srušio tako da ne očekujem novi pad.

Oni koji ce izdržati sve te manipulacije sa tržištem i drukanja medvejeda i nece sad prodavati bice bogato nagrađeni..

Ja sam prvi koji to podržava, naravno na bidu.[thumbsup]

Vidi na IGH netko stvarno poludio. Hitno hoće van. Prestrašno.
Evo fondovi počeli jačati kupnju napokon. Koja je ovo pljačka, po valovima, režirana od fondova.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

mislim da bi s milju kn mogao dići neke dionice i 20%,bem ti tržište i onog tupana

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Evo fondovi počeli jačati kupnju napokon. Koja je ovo pljačka, po valovima, režirana od fondova.

Di ti vidiš da jača kupnja???

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close