Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pazi, Dinko najavi mršavu godinu. Ne možeš biti onaj koji kontrolira tržište i najavljivati nešto. Ne smiješ!!!!
Ista stvar je kad guverner NAJAVI inflaciju od xy%.

To se ne smije raditi, u normalnim/civiliziranim društvima se za takve stvari reže glava.

Ako onaj tko kontrolira nešto i najavi, to će se i ostvariti. To je pravilo.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Kako Slovenci padaju, ajme majko.
Indeksi LJSE %
SBI20 -2,37% 10.04
Datum Vrijednost Promjena
09.04. 8.399,36 -1,44%
08.04. 8.522,11 -1,56%
07.04. 8.657,29 -0,61%
04.04. 8.710,31 0,31%
03.04. 8.683,42 0,88%
02.04. 8.607,76 0,48%
01.04. 8.566,33 -1,28%

Datum Vrijednost Promjena
31.03. 8.677,56 -0,08%
28.03. 8.684,20 1,55%
27.03. 8.552,05 -0,87%
26.03. 8.627,15 -2,42%
25.03. 8.841,53 -0,30%
20.03. 8.868,16 -4,57%
19.03. 9.293,23 -0,89%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Jedino što zaboravljate da i ameri to rade…Greenspan svoje trubi…ode dolje….Bernake svoje…ode gore i na isti način se igraju kao i ovdje i zarađuju na toboganima. Jedino što je smiješno što bi mi “ko fol” morali imati regulatornu agenciju…koja reagira kad Šprajc objavi nešto na blogu…ali ne reagira kad čelnik AZ fonda izjavi “bože čuvaj Hrvatsku…ode ja u Poljsku”

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Mirovinskim fondovima bi trebalo zabraniti da kupuju dionice slijedećih x godina izvan Hrvatske. Neka ulažu u naše gospodarstvo. Što mi vrijedi da mi zarade 10% više novaca ako naše gospodatrstvo propadne. Onda neću imati više iz čega ulagati u mirovinski fond.

Nije puno prošlo od kada su oni tipovi pretukli Prku ili Lukovića zbog nekih dugova.I navodno sve bilo plaćeno.
Tak je nekako pisalo po novinama.Balkan ostaje Balkan.

Jedino što zaboravljate da i ameri to rade…Greenspan svoje trubi…ode dolje….Bernake svoje…ode gore i na isti način se igraju kao i ovdje i zarađuju na toboganima. Jedino što je smiješno što bi mi “ko fol” morali imati regulatornu agenciju…koja reagira kad Šprajc objavi nešto na blogu…ali ne reagira kad čelnik AZ fonda izjavi “bože čuvaj Hrvatsku…ode ja u Poljsku”

Da, ali ni Bernake ni Alan nisu nikada rekli da je burza precijenjena (barem dok je Greenspan bio na poziciji).

I s tom razlikom da je FED i na papiru u rukama privatnog kapitala, a HANFA na papiru nije (ali u stvarnosti jest)

Do 3000 ide gotovo sigurno a vrlo vjerojatno i nize.

Ako i dalje pogađas dobro kao sto si nakon izbora slozio dugorcni portfelj koji stoljecima neces dirat, onda je ovo odlicna vijest[thumbsup][thumbsup]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Ma u principu nikad nešto ne može na burzi biti precijenjeno jer se cijene formiraju na zakonu ponude i potražnje…a naš trenutni problem je što potražnje nema što je djelomična posljedica te izjave. Jer željeli vi to priznati ili ne ona svima nama zvoni u glavi i svi smo potegnuli i dvije ručne.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Nego, zna li netko zasto je nafta opet podivljala??? [proud][proud] A ovo je za mojeg prijatelja IN-a: [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a_4QD359yEtQ&refer=home

maj frend štef,takvi ne pričaju zabadava…pogledaj mu oći…[thumbsup][thumbsup]

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Mirovinskim fondovima bi trebalo zabraniti da kupuju dionice slijedećih x godina izvan Hrvatske. Neka ulažu u naše gospodarstvo. Što mi vrijedi da mi zarade 10% više novaca ako naše gospodatrstvo propadne. Onda neću imati više iz čega ulagati u mirovinski fond.

Pa obzirom da da su nam banke u rukama stranaca, a samim time i raznorazni fondovi uključivši i mirovinske…ideja nije loša. Mislite da je strancima stalo za naše mirovine i HR gospodarstvo???
Sve je ovo lijepo izrežirano da se opljačka i ono malo što je ostalo u rukama “malog” čovjeka…pardon ..investitora[angry]

Mislim da će mirovinci izgubit ne samo zaradu iz prošle nego
i iz zadnjh 5 godina, po kojim su cijenama kupovali ovo bi im danas
sutra moglo i prepolovit imovinu. Uzimajući u obzir da bi uvijek u povijesti
prodavali svoju djedovinu za kikiriki.

New Report

Close